Σαφώς και έχετε ξανακούσει (καλή) κουβανέζικη μουσική αλλά τίποτα δε φτάνει το αυθεντικό, σωστά; Τώρα λοιπόν έχετε την ευκαιρία να φτάσετε στην πηγή του κουβανέζικου ήχου.
Η αυθεντική Orquesta Buena Vista Social Club, συνεχίζει να διαδίδει το latin spirit παγκοσμίως και από το χάρτη των βασικών προορισμών της θρυλικής μπάντας δεν μπορούσε να λείπει η Ελλάδα και οι αμετανόητοι fans τους οποίους η διάσημη ορχήστρα θα συναντήσει σε 3 live show που θα στηθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο!
Η 14μελής μπάντα, αποτελούμενη από τους Guajiro Mirabal, Barbarito Torres, Jesús “Aguaje” Ramos, και Manuel Galbán (αρχικά μέλη του σχήματος της Buena Vista Social Club) και μερικούς από τους πιο ταλαντούχους νέους Κουβανέζους μουσικούς, όπως ο Carlos Calunga και ο Rolando Luna, έxει στο ενεργητικό της τεράστια μουσική παράδοση από κουβανέζικα όργανα αναπαράγοντας με τον καλύτερο τρόπο τους latin ρυθμούς (Son Montunos, Danzon, Cha Cha Cha, Boleros, Cuban Jazz) και την ατμόσφαιρα της Κούβας!
H ιστορία της Buena Vista Social Club προέκυψε σχεδόν τυχαία. Η θρυλική μπάντα ήρθε στο προσκήνιο από την ομώνυμη και πολύ επιτυχημένη ταινία του Wim Venders, αλλά και από την προσωπική ενασχόληση του διάσημου κιθαρίστα Ry Cooder, ο οποίος ταξίδεψε το 1996 στην Κούβα και βρήκε ορισμένους από τους κορυφαίους παραδοσιακούς μουσικούς της Αβάνα.
Η επιτυχία ήρθε άμεσα και ο διεθνής Τύπος έκανε λόγο για το “φαινόμενο” της κουβανέζικης μουσικής, το οποίο προέβαλε παγκοσμίως τη χώρα, τους μουσικούς και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της. Το φαινόμενο αυτό συνεχίζεται μέσα από την αυθεντική Orquesta Buena Vista Social Club!

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ, ΑΘΗΝΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ
- ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ
- ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Τιμή εισιτηρίου Αθήνας:
30e (γενικής εισόδου, ορθίων)
35e (καθήμενοι σε μη αριθμημένη περιοχή)
40e (VIP - περιορισμένες αριθμημένες θέσεις καθήμενων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο του Θεάτρου)

Τιμή εισιτηρίου Θεσσαλονίκης: 30e γενικής εισόδου
Τιμή εισιτηρίου Ηρακλείου, Κρήτης: 30e γενικής εισόδου

Σημεία Προπώλησης: TicketHouse | Public

Online Sales: www.ticketpro.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured