avopolis.team

 


O Horace Andy στην Αθήνα (24/6) και στη Θεσσαλονίκη (26/6)

 


Opening Act:
Ska Bangies | Sista Jammaroots & the Oscillators

Special Guests:
T.H.C. soundsystem [Collie Youth - Rankin Johnny - Dread Power]

After Dub2DubStep Live Mix Party: Fleck vs Radical G

 

 

Πέμπτη 24 Μαρτίου
Κέντρο Πολιτισμού ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Είσοδος Γ, Πειραιώς 254, Ταύρος


Line up:
Horace Andy (JAM)
Dub Asante (UK)
Matic Horns (UK)
Ska Bangies (GR)
Sista Jammaroots & The Oscillators (GR)


DJ SETS
DJ Ιωσήφ Βάγγερ (GR)
Mrs HCN (GR)


Doors Open: 20.30

Σάββατο 26 Μαρτίου
ΜΥΛΟΣ
Αγίου Γεωργίου 56


Opening Act:
STEFANATTY + SELECTOR RASTAYOUTH
Doors Open: 21:00

H One Love Reggae Ideas βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εμφάνιση του θρύλου της Reggae Horace Andy, της αισθαντικής φωνής των Massive Attack την Πέμπτη 24 Μαρτίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 5 Μαρτίου αλλά λόγω σοβαρότατου οικογενειακού προβλήματος του σπουδαίου καλλιτέχνη είχε αναβληθεί. Όπως υποσχεθήκαμε ήταν μονάχα προσωρινή αναβολή κι ο θρύλος της Τζαμάικα θα είναι μαζί μας για να γιορτάσουμε μαζί του σε μια Revolutionary concert.

Ταξιδεύοντας μέσα από τα μονοπάτια της rock steady/early reggae, της lovers rock, και της dancehall σε όλη τη διάρκεια της μέχρι τώρα πορείας του, ο Horace Andy έγραψε και συνεχίζει να γράφει τεράστια hits και albums, προχωρά μπροστά με τις ιδέες του τη μουσική και δε διστάζει να ταξιδέψει σε άγνωστα μουσικά νερά κάνοντας το άγνωστο κάτι καινούργιο και συνάμα δικό του. Με αυτόν τον τρόπο έχει κατορθώσει να ‘ναι διαρκώς στην αιχμή των μουσικών εξελίξεων και ν’ ανανεώνει τις γενιές των fun του. Τεράστια κι αναμφισβήτητη απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί η συνεργασία του το 1990 με τους τεράστιους πιονιέρους της μουσικής που ακούν στο όνομα Massive Attack, που αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα breakthrough της καριέρας του και τον έβαλε για τα καλά στο μουσικό χάρτη όπως αυτός θα διαμορφωνόταν μέσα στη δεκαετία των 90’s. H συνεργασία ξεκίνησε με την προοπτική να προσφέρει o Horace Andy την ιδιαίτερη φωνή του για τη δημιουργία πειραματικών vocals στο πρώτο album των Masssive «Blue Lines».

Οι live εμφανίσεις του Horace Andy είναι μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις της μουσικής που θέλουν να γευτούν τη δύναμη ενός από τους ζωντανούς Reggae θρύλους κι ένα reggae – dancehall – trip/hop show που δε πρέπει κανείς να χάσει.

Θα τον συνοδεύει η θρυλική dub μπάντα από τη Βρετανία Dub Asante κι ο Matic Horns με το φλογισμένο τρομπόνι του. Οι εκρηκτικοί Dub Asante έχουν γράψει τη δική τους ξεχωριστή σελίδα στη reggae παίζοντας για μερικούς από τους μεγαλύτερους reggae καλλιτέχνες του κόσμου.

Μαζί μας θα βρίσκονται κι οι εκρηκτικοί Ska Bangies. Οι κατ’εξακολούθηση ήρωες του Schoolwave ξεφεύγουν από την τυπική “rock” σύνθεση παίζοντας κεφάτη reggae/ska με επίδειξη μουσικών γνώσεων που εκπλήσσει κι ακαταμάχητα μεταδοτική ενέργεια. Χάλκινα πνευστά, ska κιθάρες και το φάντασμα του Bob Marley να χορεύει με τις κεφάτες, πανηγυρικές μελωδίες τους.

Τις ελληνικές παρουσίες ολοκληρώνει η Μαρία Περδικη aka Sistah Jammaroots, & ''The Oscillators''. Η Sistah Jammaroots τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα από τα πιο ενεργά μέλη της reggae σκηνής στην Ελλάδα. Πολυπράγμων έχει περάσει από πολλά στυλ ενώ την έχουμε απολαύσει στα τύμπανα, στο μπάσο και φυσικά στα φωνητικά. Στα decks για το warm - up οι Ιωσήφ Βάγγερ και Mrs. HCN

 


Προπώληση:
Ticket House
Μetropolis

Οι online πωλήσεις διενεργούνται στο Ticket Arena www.ticketarena.gr και μέσα από την Ticketpro στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ticketpro.gr


Τιμή εισιτηρίων:
Για τα πρώτα 500 εισιτήρια η τιμή ορίζεται στα 20€
Προπώληση: 25€
Ταμείο: 28€

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured