Το Σάββατο 7 Μαΐου 2011 στο Gagarin ... 
Ladies and Gentlemen...We are Floating In Space !

 
Θα μπορούσαν άραγε να υπάρχουν μπάντες όπως οι Monster Magnet ή καλλιτέχνες όπως ο Rob Zombie αν δεν υπήρχαν οι Spaced Out - Progressive Rockers θρυλικοί Hawkwind; Οι Hawkwind σχηματίστηκαν το 1969 από τον κιθαρίστα και τραγουδιστή Dave Broke, ο οποίος είναι μέχρι σήμερα επικεφαλής τους.
Eκεί ξεκίνησε την θορυβώδη καριέρα του ο «πολύς» Lemmy αλλά και καλλιτέχνες όπως o Ginger Baker και ο Robert (Bob) Calvert. Εισηγήθηκαν ένα μείγμα blues, rock και jazz σε μια ηλεκτρονική προσέγγιση της ψυχεδέλειας, που γέννησε το μουσικό είδος "space-rock" και τους χάρισε αφοσιωμένο ακροατήριο. Το πιο αντιπροσωπευτικό άλμπουμ που κυκλοφόρησαν την περίοδο της ακμής τους ήταν το "Space Ritual" (1973). Tα ζωντανά τους σόου γνώρισαν μεγάλη φήμη ως ολοκληρωμένες οπτικοακουστικές εμπειρίες με ειδικά εφέ, φωτισμό, μάσκες και εξεζητημένα σκηνικά. Το 1985 κυκλοφόρησαν το φιλόδοξο "Chronicle Of The Black Sword". Το 1991, με το "Space Bandits" κέρδισαν ξανά μια θέση στα τσαρτ. Η δισκογραφία των Hawkwind γνώρισε πολλές επανεκδόσεις σε CD από διάφορες εταιρείες (Griffin, Cleopatra, One Way, Magnum), παράλληλα με πολλές κυκλοφορίες ανθολογιών, λάιβ και συλλογών αρχειακού υλικού. 
Αυτό που κάνει κάθε τους εμφάνιση σημαντική είναι η αύρα που τους περιβάλλει, η απόλυτη αίσθηση συμμετοχής και ένωσης του κοινού, η αρχέγονη εμπειρία μιας “outta space φυλής” . Δεν υπάρχει τίποτε που να δικαιολογεί την απουσία σας από το Ανοιξιάτικο live τους στην Αθήνα !
 
Tιμές εισιτηρίων
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 28 euro για τα 200 πρώτα εισιτήρια και μετά την εξάντληση τους 33 euro
TAMEIO 35 euro
H προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 23 Μαρτίου

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured