Το Ejekt Festival, το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ της Ελλάδας, συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία, για έβδομη συνεχή χρονιά, διατηρώντας ως άξονά του την ίδια συνταγή: να παρουσιάζει κορυφαία ονόματα της ποπ, ροκ και ηλεκτρονικής μουσικής στην ίδια σκηνή, σε μια πραγματική γιορτή της μουσικής.
Μετά τους Amy Winehouse και Moby που έχουν ήδη ανακοινωθεί, το επόμενο όνομα που προστίθεται στο line-up του φετινού Ejekt Festival που θα διεξαχθεί στις 22 Ιουνίου είναι η νέα μεγάλη ελπίδα της βρετανικής μουσικής, The Vaccines (φωτο).

THE VACCINES

Το καλοκαίρι του 2010, το πρώτο τραγούδι τους “If You Wanna” αρχίζει να ακούγεται όλο και περισσότερο στο βρετανικό ραδιόφωνο και όλοι μιλάνε για “ένα καίνουργιο συγκρότημα που ακούγεται σαν οι Jesus And Mary Chain να έκαναν παρέα με τους Ramones”. Η  πρώτη τους συναυλία στο Λονδίνο είναι sold-out, ενώ 200 άτομα δεν καταφέρνουν να αγοράσουν εισιτήριο. Η φθινοπωρινή περιοδεία τους συνοδεύεται από διθυράμβους, ενώ ο απόηχος του ντεμπούτου single τους “Wreckin' Bar (Ra Ra Ra)” τους εξασφαλίζει υποψηφιότητες από το MTV ως “Best New Band of 2011” και από το BBC ως “Sound of 2011”. Με το ΝΜΕ να τους προωθεί με κάθε τρόπο και το hype γύρω από το όνομά τους να γιγαντώνεται, τo 2011 τους ανήκει. Η κυκλοφορία, στις 21 Μαρτίου, το ντεμπούτου άλμπουμ τους “What Did You Expect From The Vaccines” από την Columbia,  συγκαταλέγεται ήδη στα γεγονότα της μουσικής χρονιάς!

Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Tο EJEKT Festival 2011 θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νερού του Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου στις 22 Ιουνίου. Η Πλατεία Νερού βρίσκεται ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley: πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο, ανοιχτό χώρο ακριβώς πάνω στη θάλασσα, με θέα στην Μαρίνα Φαλήρου και το Θωρηκτό Αβέρωφ.
Η πρόσβαση στην Πλατεία Νερού είναι πολύ εύκολη με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς ο χώρος εξυπηρετείται τόσο από το Τραμ όσο και από τα Λεωφορεία. Επίσης, υπάρχει μεγάλο parking 2500 θέσεων.

Εισιτήρια
Πωλούνται ήδη προς 50 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και στα καταστήματα Public Αθήνας και Tickethouse Αθήνας και Θεσσαλονίκης
Την ημέρα του φεστιβάλ θα πωλούνται προς 55 Ευρώ μόνο από τα ταμεία του.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured