To σχήμα του Πάνου Βλασσόπουλου (Panos Nou), Τhe Page of Cups ανακοινώνει με ενθουσιασμό τη συμμετοχή του; στο θρυλικό φεστιβάλ Glastonbury στην Αγγλία. Tη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, Παρασκευή 28 Ιουνίου, η μπάντα θα ανέβει στο Strummerville Stage και θα μοιραστεί τη σκηνή με ονόματα όπως οι Fat White Family, Frank Turner, Labrini Girls και πολλούς ακόμη.

Στο πρότζεκτ συμμετέχει ο Chris Vigos στα drums (γνωστός από τους Blame Kandinsky, Melentini και άλλα μουσικά projects).

Οι The Page of Cups θα παρουσιάσουν τον πρώτο τους δίσκο Manifestor αλλά και καινούργια, ακυκλοφόρητα κομμάτια.

Την εμφάνιση των The Page of Cups θα επιμεληθεί ο διακεκριμένος καλλιτέχνης Γιάννης Βαρελάς, προσθέτοντας μια εντυπωσιακή οπτική διάσταση που ενισχύει την καλλιτεχνική τους παρουσία.

Οι The Page of Cups συνδυάζουν στοιχεία indie pop, industrial grit και ηλεκτρονικούς ήχους. Κάθε κομμάτι ξετυλίγεται σαν ένα νέο κεφάλαιο, προσφέροντας ένα ξεχωριστό ηχητικό τοπίο που αντικατοπτρίζει την πολύπλευρη φύση της ανθρώπινης ύπαρξης. Δανείζονται από την ομώνυμη κάρτα Ταρώ τις αξίες της θετικής αλλαγής, της δημιουργικότητας, της ευαισθησίας, της μεταμόρφωσης, της διαίσθησης, της ελπίδας και της καινοτομίας. Υποστηρίζουν το κυνήγι των ονείρων, την επιμονή, καθώς και την πεποίθηση ότι όλα είναι δυνατά.

Πριν από τη συμμετοχή τους στο φεστιβάλ, οι The Page of Cups θα εμφανιστούν στο Crofters Rights στο Bristol μαζί με τον JohnnytheSeagull και τους The King Chameleon από το Bristol στις 25 Ιουνίου.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured