Ναταλία Πετρίτη

Οι Lip Forensics επιστρέφουν δυναμικά πλαισιώνοντας το κομμάτι “Different” feat. Irene Skylakaki από τον δίσκο τους Apophenia (Veego Records) με ένα μοναδικό και ιδιαίτερο οπτικό σύμπαν.

Οι ηλεκτρονικοί ήχοι του “Different” μετουσιώνονται σε ηλεκτρισμένες εικόνες, όπου πρωταγωνιστούν πλάσματα και χαρακτήρες βγαλμένοι από το ηλεκτρομαγνητικό σύμπαν των Lip Forensics.

Αφαιρετικές μορφές, μίνιμαλ αισθητική και το αέναο παιχνίδι του φωτός με το σκοτάδι, της ύλης με την αντι-ύλη, της θετικής και αρνητικής ενάργειας που συνθέτουν την ολότητα του yin yang.

Όλα αυτά πλαισιωμένα πάντα από την αιθέρια παρουσία της Ειρήνης Σκυλακάκη που με την ηρεμία και την καθαρότητα της γειώνει τις κβαντικές ακροβασίες των Lip Forensics στον κόσμο του “Different”. Ένα μικρό σύμπαν γεμάτο φωτινές εκρήξεις, που προ(σ)καλεί τον θεατή να βρει τον δικό του χωροχρόνο μέσα του.

Επιπλέον, το Σάββατο 18.05 οι Lip Forensics εμφανίζονται στην Πλατεία Δικαιοσύνης (Σανταρόζα) στο ΣΑΝΤΑΡΟΖΑ BEAT weekend της _&beyond στο πλαίσιο του This is Athens - City Festival μαζί με Tendts, Wild Terrier Orchestra, Mr. Z.

https://cityfestival.thisisathens.org/mousikorama/

Ακούστε το “Different”:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured