Ατμοσφαιρικοί ήχοι, ηχοχρώματα και μελωδίες συνδυάζονται με τη μοντέρνα κλασική σύνθεση, τη σύγχρονη jazz, το μινιμαλιστικό πιάνο, έγχορδα και ηλεκτρονικά στοιχεία, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη μουσική ταυτότητα.



Μέσα από προσωπικές εμπειρίες ετών, στη μουσική σκηνή της Ελλάδας, ο Ạoris προσπαθεί να δώσει τη δική του φωνή και οπτική, μέσα από έναν σχεδόν βιογραφικό τρόπο σύνθεσης και έκφρασης, με το ντεμπούτο άλμπουμ του, In Existence, να κυκλοφορεί το φθινόπωρο του 2024, από την Same Difference Music με διανομή από την Inner Ear.

Το πρώτο άκουσμα από αυτό είναι το "Loop", που κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Στη σκηνή, ο Ạoris μεταφέρει την εμπειρία της μουσικής του χρησιμοποιώντας τους ήχους του φυσικού, prepared piano και των drums του, σε συνδυασμό με ηλεκτρονικά χρώματα και loops. 



«Εικόνες, ήχοι, μνήμες, όνειρα. Υπάρχει μια κινηματογραφική συνθήκη σε κάθε ήχο. Μου αρέσει να σκεπάζω με μουσική τις σκέψεις και την ίδια τη ζωή. Η μουσική είναι ο λόγος, η χροιά, η φωνή, το χρώμα, οι λέξεις.»


Η μουσική του Ạoris, βρίσκεται σε μεγάλες playlists του είδους, όπως η συλλογή 'Piano Day' του συνθέτη και performer Nils Frahm, καθώς και πολλές μεγάλες επίσημες λίστες του Spotify, έχοντας αποκτήσει περισσότερους απο 40.000 μηνιαίους ακροατές μέσα στα τρία χρόνια από το ξεκίνημά του. 



Ταυτόχρονα, γράφει μουσική για διάφορες καλλιτεχνικές εκθέσεις, μουσικές παραστάσεις και installations ανά τον κόσμο. Πρόσφατη συνεργασία του είναι με την Μαλαισιανή εικαστικό, Sylvia Ong.

Instagram
Spotify
Live setup re-imagined

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured