Ναταλία Πετρίτη

Οι Pink Vanity παρουσιάζουν το “Metatraumatised”, το τρίτο single  μέσα από το επερχόμενο album τους που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024.

Έπειτα από τα singles “Silver Lips” και “No Happy Ending”, αυτή τη φορά οι Pink Vanity επιλέγουν να ξεδιπλώσουν μια ακόμη διαφορετική μουσική πτυχή τους. Το τραγούδι βασίζεται σε ένα ψυχεδελικό riff με low tempo groove και ενώ διατηρούν το χαρακτηριστικό κιθαριστικό τους ήχο και το νοσταλγικό organ ρίχνουν τα bmp σε ένα ρυθμό που δεν τους έχουμε συνηθίσει ως τώρα.

pink_vanity_m

Το “Metatraumatised”μιλάει για το πόσο λεπτά είναι τα όρια του να έχεις τα πάντα ή και τίποτα την ίδια στιγμή. Είναι οι σκέψεις ενός ηρώα που έρχεται σε σύγκρουση με το τι αξία έχει αυτός και πως αυτή καθορίζεται από το περιβάλλον του. Είναι οι διαδρομή που διανύει, αφήνοντας πίσω ό,τι έχει συμβεί, οδηγώντας προς το τέλος του δρόμου, ξέροντας πως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πάει μπροστά χωρίς να μπορεί να ελέγξει το μέλλον, στηριζόμενος στο ένστικτο του για την έξοδο από το τούνελ.

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε στα Suono Studios όπου έγινε και η παραγωγή από τους Pink Vanity και τον Άλεξ Μπόλπαση που έκανε και τις μίξεις, ενώ το mastering έκανε ο Ηρακλής Βλαχάκης.

Το “Metatraumatised” είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή  που κυκλοφορεί σε ψηφιακή διανομή της The Hubsters.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

https://orcd.co/metatraumatised

Βρείτε τους Pink Vanity

https://linktr.ee/pinkvanity

Spotify  Bandcamp  Facebook  Instagram

cover_metatraumatised_m

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured