Ναταλία Πετρίτη

Ο Birbas (Πάνος Μπίρμπας) παρουσιάζει το πρώτο single “Bloom” από το επερχόμενο τρίτο solo album του, που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο από τη United We Fly.

To “Bloom” είναι ένα γλυκό synth κομμάτι, μια έντονα ρομαντική μπαλάντα με indie πινελιές, που ψάχνει την ελπίδα του κόσμου για το μέλλον στην αθωότητα των μικρών παιδιών.

 «Τα παιδιά που χορεύουν και ζωγραφίζουν τη νύχτα με τα δικά τους χρώματα. Όταν όλα γύρω μας καταστρέφονται, εκείνα συνεχίζουν χωρίς φόβο. Αν καταφέρουμε να τα συναντήσουμε, ίσως καταφέρουμε να ξεκλειδώσουμε και την αυριανή ευτυχία του κόσμου».

Ο Πάνος Μπίρμπας (aka Birbas) είναι τραγουδοποιός, μουσικός, ενορχηστρωτής και μουσικός παραγωγός. Η σόλο πορεία του ξεκινά με την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού album “Mournful” (2013) και του single “Lullaby” (2015). Το 2017 κυκλοφορεί από τη Violins Productions τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο με τίτλο “Finchley Road”, όπου πρωταγωνιστούν οι ασυμβίβαστες ενορχηστρώσεις, καθώς και η εσωτερικότητα και η λυρικότητα. Από το 2015, ο Πάνος είναι frontman των Dustbowl και μαζί έχουν εμφανιστεί ζωντανά ως opening act για τους Dream Syndicate, Mark Lanegan κ.ά.

birbas-panos-birmpas-1

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured