Ναταλία Πετρίτη

Δύο χρόνια μετά δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη και οι υπαίτιοι κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Όμως υπάρχουν εξελίξεις, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη που αδιάκοπα προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση, βρέθηκε το όχημα που χτύπησε τον Οδυσσέα αλλά και ο οδηγός και η συνοδηγός.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Β. Ζησιμάτος, μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε πως διενεργήθηκε αυτοψία σε ύποπτο όχημα, το οποίο ταυτοποιήθηκε με τα ευρήματα του συμβάντος. Το όχημα αυτό όμως όσο καιρό η υπόθεση βρισκόταν στο Α.Τ. Θηβών δεν υπήρχε στο προσκήνιο. Όταν η υπόθεση πέρασε στα χέρια του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής εξ αρχής θεωρήθηκε ύποπτο, ερευνήθηκε, ταυτοποιήθηκε και οδήγησε τις αρχές στον οδηγό αλλά και στη συνοδηγό. Η συνοδηγός είναι γυναίκα, η οποία ασχολείται με τα κοινά και το τραγικότερο όλων είναι πως τέσσερις ημέρες μετά τη δολοφονία του Οδυσσέα έδωσε κατάθεση στις τοπικές αρχές λέγοντας πως δεν γνώριζε τίποτα για το συμβάν.

Ο κος Ζησιμάτος ακόμη ανέφερε πως έχουν υποβάλλει αίτημα στο Ανθρωποκτονιών προκειμένου να βρεθεί συγκεκριμένο εύρημα από τον τόπο του εγκλήματος, το οποίο έχει φωτογραφηθεί με τα υπόλοιπα στοιχεία αλλά δεν στάλθηκε από Α.Τ. Θηβών στην Αθήνα. Θέλουν να βρεθεί για να προχωρήσουν σε περεταίρω έρευνες και αν δε βρεθεί να δοθούν απαντήσεις στο γιατί “χάθηκε”.

Μετά από αυτά είναι ολοφάνερο πως παίζεται ένα πολύπλοκo παιχνίδι συγκάλυψης, το οποίο όμως θα τελειώσει. Η σαθρότητα του συστήματος, η διάβρωση κάθε ηθικής μπαίνουν εμπόδιο στη δικαίωση του Οδυσσέα, όμως η θλίψη για το χαμό του γίνεται οργή που δε θα σβήσει μέχρι να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης αυτοί που τον δολοφόνησαν.

Πηγή: Φως στο Τούνελ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured