Ναταλία Πετρίτη

Μέσα από ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα απάντησε ο Φοίβος Δεληβοριάς σε όσες και όσους σχολίασαν τη στάση του μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Pixel

Ο Δεληβοριάς αναφέρθηκε στην ανάρτησή του στο Facebook στο γεγονός ότι δεν έχει πρόθεση να απομακρύνει τους προβολείς από το έγκλημα στα Τέμπη και τις «ακηδεμόνευτες συγκεντρώσεις» που πραγματοποιούνται όλο αυτό το διάστημα.

Συνεχίζοντας, ο ίδιος εξηγεί ότι αποφάσισε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη ανάρτηση, επειδή σύμφωνα με εκείνον «έχει και ο μακαρθισμός ορισμένων μέσων και λογαριασμών στα social τα όριά του».

Ο Φοίβος Δεληβοριάς δήλωσε στη συνέχεια ότι είναι «συντετριμμένος όπως κάθε Έλληνας» από την τραγωδία στα Τέμπη. Σημείωσε επίσης πως η εμφάνισή του στο «Κύτταρο» πραγματοποιήθηκε αφού έληξε το τριήμερο εθνικό πένθος «και φυσικά μιλώντας και τραγουδώντας για τα παιδιά που χάθηκαν».

Δείτε ολόκληρη την απάντηση του Φοίβου Δεληβοριά στη συνέχεια.

«Δεν έχω καμιά πρόθεση να απομακρύνω τους προβολείς από το έγκλημα στα Τέμπη και από τις πανελλήνιες, ακηδεμόνευτες συγκεντρώσεις που δείχνουν και την ανθρωπιά και την επαγρύπνηση της κοινωνίας μας, όσο κι αν αυτή καθημερινά συσκοτίζεται.

Επειδή όμως έχει και ο μακαρθισμός ορισμένων μέσων και ορισμένων λογαριασμών στα σόσιαλ τα όριά του, οφείλω να δηλώσω τα εξής:

Είμαι συντετριμμένος, όπως και κάθε άλλος Έλληνας από την τραγωδία. Ζήτησα αμέσως με επιστολή μου στην ΕΡΤ να μην προβληθεί η εκπομπή μας τις 3 μέρες του εθνικού πένθους.

Δεν εμφανιστήκαμε στο «Κύτταρο» παρά μόνο αφού αυτό έληξε-και φυσικά μιλώντας και τραγουδώντας για τα παιδιά που χάθηκαν.

Τα ίδια ακριβώς είχα αισθανθεί και πράξει στο έγκλημα του Ματιού. Είχα ακυρώσει τις εμφανίσεις μας στην Ταράτσα και είχα πενθήσει και εξοργιστεί μαζί με όλους.

Πηγαίνω στις συγκεντρώσεις, ακούγοντας το συλλογικό κάλεσμα και εύχομαι να γινόντουσαν και να γίνονται συχνότερα για να σταματήσει κάθε είδους έγκλημα, μικρό ή μεγάλο, από τα δεκάδες που δημιουργεί η μανία για το κέρδος και για διατήρηση στην εξουσία.

Αυτά-και συγνώμη που αναγκάζομαι να γράψω τα αυτονόητα. Τα λέμε όπου υπάρχει μουσική και κοινωνία. Εκεί ήμασταν και εκεί θα είμαστε πάντα».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0GUVkQoWzz3iz74Qfj276F9D2KLQ3NRLMTSiuFNwr8hWePRepNT7s1ssCpUA5Rf7wl&id=100044168542604

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured