Ναταλία Πετρίτη

Με το “The Voyage” album να κλείνει τον πρώτο χρόνο στο ταξίδι του, ο Theodore κυκλοφορεί το “ΑΩ”, ένα EP που περιέχει ambient επαναπροσεγγίσεις των κομματιών του “The Voyage”. Το “ΑΩ” είχε κυκλοφορήσει αρχικά σε κασέτα που συνόδευε αποκλειστικά την deluxe έκδοση του δίσκου, αλλά με αφορμή τον ένα χρόνο του “The Voyage”, ο Theodore μοιράζεται αυτές τις “εξωκοσμικές” συνθέσεις και ψηφιακά για πρώτη φορά. 

Pixel

Το “ΑΩ” αποτελεί το απόλυτο ηχητικό περιβάλλον που αντιλαμβάνεται ο πρωταγωνιστής του concept album “Τhe Voyage” κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του. Δύο ορχηστρικά sessions, με ατμοσφαιρικά και κινηματογραφικά ηχοτοπία που μεταφέρουν και εμάς σε μια άλλη διάσταση. 

“Αφού ολοκλήρωσα το “The Voyage”, ένιωσα ότι από αυτόν τον sci/fi, διαστημικό δίσκο, έλειπε το κενό, το ambience. Γι’ αυτό, παρέα με τον παραγωγό Kώστα Ζάμπο ξαναπεράσαμε το σύνολο του δίσκου και δημιουργήσαμε αυτή τη σύνθεση, που αποτελεί ουσιαστικά την ambient μορφή των έξι κεφαλαίων του δίσκου. Αν το Voyage είναι αυτό που βιώνει ο ταξιδιώτης στο διάστημα, το ΑΩ είναι αυτό που ακούει την ώρα του ταξιδιού του.” -Theodore 

 

theoep

Το “ΑΩ” κυκλοφορεί από σήμερα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και το e-shop της United We Fly. 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured