Ναταλία Πετρίτη

Μετά το υπέροχο “Love is in my Room”, oι Amalia & The Architects επιστρέφουν με ένα ακόμα αξιοπρόσεκτο δείγμα της δουλειάς τους, το “Why is the Night”, το πρώτο single από ένα E.P. που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

Pixel

Το “Why is the Night” είναι ένα indie rock τραγούδι με τον Νίκο Αγγλούπα στην παραγωγή και το μπάσο και τον Κρίτωνα Μπελλόνια στα τύμπανα, ενώ στο εξώφυλλο –σε artwork της Στέλλας Καβάγιου– απεικονίζεται η θεά της νύχτας (Νυξ) με τα άλογά της και το σκοτεινό της πέπλο. Ένα εθιστικό τραγούδι όπου οι Amalia & The Architects, διαπραγματευόμενοι με τη νύχτα, αναζητούν έναν χώρο λίγο πιο ευγενικό από την πραγματικότητα για να υπάρξουν.

Οι Amalia & The Architects είναι το πιο πρόσφατο πρότζεκτ της 25χρονης τραγουδοποιού Amalia, τα τραγούδια της οποίας συνδυάζουν indie rock, pop και folk στοιχεία με έμφαση στον στίχο. Το “Why is the Night” είναι μια ακόμα ξεχωριστή πρόταση της φρέσκιας ομάδας που έχουν φτιάξει όλοι μαζί με τον Νίκο Αγγλούπα και τον Κρίτωνα Μπελλόνια, λίγο πριν παρουσιάσουν την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured