“Am I Cutie” είναι το νέο single από τον επερχόμενο δίσκο της LOU.

Η μουσικός αντλεί έμπνευση από το queer glam και τo club culture.

Tο “LΟU” βγαίνει από το τζιβιτζι-λού που παλιά αποκαλούσαν έτσι τη γυναίκα που κάνει τζιβιτζιλίκια = σκέρτσα και ήταν «δύσκολη» να την ρίξεις. Αλλά σε κάποιες περιοχές της επαρχίας τζιβιτζιλού αποκαλούσαν την νταρντάνα που δούλευε στα χωράφια και είχε γυμνασμνένο σώμα, όπου από έκει βγήκε και το αντίστοιχο καλιαρντό.

Λίγα λόγια για την νέα κυκλοφορία από την ίδια:

«Είμαι από τα λίγα κορίτσια που αποφοίτησαν σπό το jazz τμήμα του Ιονίου Πνεπιστημιού. Η ανδροκρατούμενη, μάτσο μουσική jazz κοινότητα τόσο της Κέρκυρας όσο και της Αθήνας με έκαναν να πάρω το πτυχίο μου και αμέσως μετά να αγοράσω το πρώτο μου συνθ. Στα συνθεσαηζερς βρήκα τον μπασίστα, ντράμερ που μπορούσα να κάνω μουσική. Μου λείπει όμως να παίζω σε μπάντα, το να γράφεις ηλεκτρονική μουσική είναι μοναχικό process.

Διδάσκω μουσική και μου αρέσει πολύ η διδασκαλία. Επίσης έχω την SUD-329, είναι μια νεοσύστατη ΜΚΟ που λειτουργώντας σαν music label, μέσα από την δημιουργία και κυκλοφορία μουσικής κυρίως από female artists, παλεύει για το Gender Equality στην μουσική βιομηχανία.

Το track χαρακτιρίζεται από ένα καινοτόμο beat με ASMR αισθητική στα vocals.

Είναι ένα hard, easy -listening κομμάτι, επηρεασμένο από το hyper pop κίνημα και τους καλλιτέχνες του.»

 

Follow LOU: 

Facebook: THIS.IS.LOU.P
Instagram: @oooooooooolou
YouTube: @0o0o0oLOU
Spotify: LOU

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured