Ναταλία Πετρίτη

Μετά τη μουσική του επιστροφή με τον δίσκο Μετρό, ο ΛΕΞ ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες τη διεξαγωγή μιας μεγάλης συναυλίας του για το αθηναϊκό κοινό στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022. Με τη ζήτηση ωστόσο για τη συναυλία να αποδεικνύεται τεράστια και τα εισιτήρια αυτής να κάνουν φτερά πολύ σύντομα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αποφάσισε τη μεταφορά αυτής για την Κυριακή 3 Ιουλίου σε νέο χώρο, αυτή τη φορά στο Στάδιο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Η μεταφορά της συναυλίας, που ανακοινώθηκε σε Instagram story και στο εν λόγω Facebook event, έδωσε την ευκαιρία στους θαυμαστές του να σπεύσουν να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για αυτήν, μιας που ο νέος χώρος διεξαγωγής της μπορεί να φιλοξενήσει πολλαπλάσιους θεατές.

lex_1080x1080

Η ανακοίνωση της μεταφοράς της συναυλίας σε μεγαλύτερο χώρο αποδεικνύει πόσο πολύ αγαπά το εγχώριο κοινό τον ΛΕΞ και τους δυνατούς του στίχους, που χωρίς αμφιβολία εκφράζουν ένα τεράστιο κομμάτι της σημερινής νεολαίας μέσα από τις ποδοσφαιρικές και κινηματογραφικές του αναφορές, αλλά και την αναπολογητική κοινωνική και ταξική του κριτική.

Η προπώληση συνεχίζεται ακόμη, αν και θα σας προτρέπαμε να σπεύσετε να εξασφαλίσετε το συντομότερο το εισιτήριό σας, για μια συναυλία που προβλέπεται να αφήσει εποχή. Το παρακάτω βίντεο από την τελευταία του εμφάνιση σε αθηναϊκό έδαφος, στο Θέατρο Πέτρας της Πετρούπολης, θα σας δώσει να καταλάβετε το γιατί!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured