Ναταλία Πετρίτη

Η Sky Vector Music είναι μια σύγχρονη, ανεξάρτητη, δισκογραφική εταιρεία με έδρα την Αθήνα, στην Ελλάδα. Ξεκίνησε τη λειτουργία της το καλοκαίρι του 2021 και βασικός στόχος της είναι η ανάδειξη ανερχόμενων μουσικών καλλιτεχνών με επικεντρο την Hip-Hop, R&B, Afrobeats και Trap. Φιλοδοξεί να αγκαλιάσει τη νέα, μοντέρνα, «αστική» μουσική στο σύνολο της, καθώς και καθιερωμένους καλλιτέχνες που ταιριάζουν στην αισθητική, πολιτιστική και πολιτική ταυτότητα της.

Με επίκεντρο την αφροελληνική μουσική κοινότητα, η εταιρεία δίνει φωνή σε έναν δημιουργικό πυρήνα της νέας ελληνικής κοινωνίας, αναδεικνύοντας έναν δυναμικό, καλλιτεχνικό χώρο που καλλιεργείται δημιουργικά για χρόνια, από τους δρόμους της πρωτεύουσας μέχρι τις απομακρυσμένες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Από τα afrobeats του Ofili και το δυναμικό trap του Moose, μέχρι την αυθεντικότητα του Νέγρου Του Μοριά και τους ατμοσφαιρικούς ρυθμούς του του Rsn και απο κει στους Στοίχημα, ένα από τα σπουδαιότερα εγχώρια Hip-Hop γκρουπ όλων των εποχών, η Sky Vector Music ενώνει τα διαφορετικά στοιχεία του αστικού τοπίου της χώρας, με τα μάτια της στραμμένα στην παγκόσμια μουσική κοινότητα.

moose-2

Ο Moose. 

Η εταιρεία προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών εντός του πεδίου της μουσικής βιομηχανίας, με επίκεντρο την ελληνική αγορά. Μεταξύ των δραστηριοτήτων της περιλαμβάνονται μουσικές ηχογραφήσεις, παραγωγή οπτικοακουστικού περιεχομένου (music videos), παραγωγή πολιτιστικών θεαμάτων (συναυλίες, club nights, υβριδικές εκδηλώσεις), υπηρεσίες προώθησης, πώληση μουσικής (σε ψηφιακή και μουσική μορφή), διαχείριση μουσικών καλλιτεχνών, υπηρεσίες συμβουλευτικής, υπηρεσίες διανομής φυσικών και ψηφιακών προϊόντων.

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCrqdXL50Q_IaZUQDXk-OGTA

Instagram: https://www.instagram.com/skyvectormusic/

TikTok: https://www.tiktok.com/@sky.vector.music

Facebook: https://www.facebook.com/skyvectormusic

Twitter: https://twitter.com/SkyVectorMusic_

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured