Ναταλία Πετρίτη

Στιγμές από την περίοδο που ηχογραφούσε με τις Τρύπες τον τελευταίο τους δίσκο μοιράστηκε με το κοινό ο Γιάννης Αγγελάκας στο Facebook, με αφορμή το upload του δίσκου στο YouTube. Ο αγαπημένος μουσικός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το συγκρότημα μπήκε στο στούντιο ανέτοιμο για ηχογράφηση, έχοντας κάνει μόνο λιγοστές πρόβες, ενώ μοιράστηκε και το γεγονός ότι μερικά από τα κομμάτια του δίσκου γεννήθηκαν και στήθηκαν μέσα στο ίδιο το στούντιο.

Η ανάρτηση του καλλιτέχνη:  

«Ο δίσκος ηχογραφήθηκε την άνοιξη του 1999, τον καιρό δηλαδή που οι Αμερικάνοι βομβάρδιζαν το Βελιγράδι και οι Έλληνες φτιάχνονταν στο χρηματιστήριο. Μπήκαμε στο στούντιο ανέτοιμοι, με λιγοστές πρόβες. Κάποια μέλη του γκρουπ δεν είχαν πια χρόνο ούτε για πολλές πρόβες, ούτε για πολύ στούντιο. Ελάχιστες φορές βρεθήκαμε όλοι μαζί στο στούντιο.

Μερικά τραγούδια γεννήθηκαν και στήθηκαν κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων. Ο Γιώργος Χριστιανάκης ανέλαβε με πλήκτρα, συνθεσάιζερ και λούπες να καλύψει τα κενά. Το ίδιο συνέβη και με τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της «Γιορτής». Δεν ήμασταν όλοι εκεί.

Ο Χριστιανάκης έβαλε στο τέλος του «Όλα είναι δρόμος» τον ήχο από μια κινηματογραφική μηχανή προβολής τη στιγμή που τελειώνει η κορδέλα του φιλμ και συνεχίζει το ένα καρούλι να γυρνά μόνο του. Όλοι το ξέραμε. Η ταινία είχε τελειώσει».

https://www.facebook.com/giannisaggelakasofficial/posts/403888231098541

May be an image of text that says "ΤΡΥΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ"

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured