Μόλις κυκλοφόρησε βίντεο κλιπ για το πρόσφατο digital single "Nostalgia In Puerto Rico" του  Γιάννη Κασέτα.

Ο Γιάννης Κασέτας έχει κυκλοφορήσει 5  άλμπουμ ως leader και μετρά πολυάριθμες συνεργασίες με μουσικούς της ελληνικής jazz (και όχι μόνο) σκηνής.

Από τους πλέον καταξιωμένους συνθέτες και ενορχηστρωτές, σαξοφωνίστας με προσωπικό αναγνωρίσιμο ήχο και ύφος, ο Κασέτας  με το προηγούμενο άλμπουμ του Northern Lights (2017, Puzzlemusik) πέρασε και σε ευρύτερο ακροατήριο, πέρα από τα όρια της jazz σκηνής.

Μία τέτοια δυναμική παρουσιάζει και το νέο του single. Το "Nostalgia In Puerto Rico" είναι ένα jazz κομμάτι προορισμένο να αγαπηθεί τόσο από τους φίλους της jazz όσο και από κοινό που έχει ανοιχτά τα αυτιά. Στα τέσσερα λεπτά της διάρκειας του το "Nostalgia In Puerto Rico" μας  ταξιδεύει με τρόπο τέτοιο που ο καθένας μπορεί να φτιάξει τη δική του ιστορία και να χαθεί μέσα σε αυτή.

 Αρωγοί σε αυτήν την εμπειρία οι σπουδαίοι μουσικοί: Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι), Κώστας Σαπούνης (τρομπέτα), Λεωνίδας Σαραντόπουλος (φλάουτο), Κωστής Χριστοδούλου (πιάνο, πλήκτρα), Κωνσταντίνος Στουραΐτης (κιθάρα), Νίκος Χατζητσάκος (κοντραμπάσο), Ιάσων Wastor (τύμπανα) και βέβαια Γιάννης Κασέτας (τενόρο σαξόφωνο).

Η ηχογράφηση έγινε στο Studio Sierra με ηχολήπτη τον Γιάννη Μπαξεβάνη.

Μίξη, mastering, ηχογράφηση βίντεο: Φώτης Παπαθεοδώρου

Σύνθεση, ενορχήστρωση: Γιάννης Κασέτας

Το "Nostalgia In Puerto Rico" κυκλοφόρησε στις 29/1/2021 σε Spotify, iTunes, Deezer, YouTube Music, Tidal και αρκετές άλλες streaming και download ψηφιακές πλατφόρμες και τώρα μόλις κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του κομματιού στο official κανάλι του Γιάννη Κασέτα στο YouTube.

Το βλέπετε παρακάτω:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured