Τον Επίτροπο τον διαβάζετε κάθε Δευτέρα στο Avopolis και το Παρατηρητήριο Μουσικής Αμπαλοσύνης, τον βρίσκετε φυσικά στην Επιτροπή Σωτηρίας Χατζημεταλλάδων αλλά και στο Καψιμί Επιτροπής Σωτηρίας.

Με πλήρες αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ακολούθους του και τους αναγνώστες του, αλλά και πιστός στον αγώνα του για τη σωτηρία, κυκλοφορεί μέσα από την Επιτροπή ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι με τίτλο «Λαστ Χατζικρίστμας».

Διαβάζουμε στο δελτίο τύπου:

Φέτος οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι διαφορετικές από τις προηγούμενες. Χωρίς οικογενειακές αγκαλιές, χωρίς ρεβεγιόν, χωρίς live, χωρίς παρέες, χωρίς γλέντια, χωρίς δώρα, χωρίς πολλά πολλά.

Η Επιτροπή Σωτηρίας Χατζημεταλλάδων, η σελίδα που αγκάλιασαν οι μουσικόφιλοι, οφείλει να επιστρέψει λίγη από την αγάπη που έχει λάβει. Και αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς την συνδρομή των φίλων της.

Σε διάστημα ενός μήνα περίπου, άνθρωποι που δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, συντονίστηκαν, συνεργάστηκαν και προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις για να δημιουργήσουν μια σύνθεση που θα σας κάνει να ψυχαγωγηθείτε και κυρίως μέσω αυτής να προσφέρουμε όλοι μας σε συνανθρώπους με μειωμένες δυνατότητες.

Το «Λαστ Χατζηκρίστμας» είναι το χριστουγεννιάτικο τραγούδι του 2020 που σίγουρα δεν περιμένατε να ακούσετε, είναι το όχημα σας για να προσεγγίσετε την Σωτηρία, προσφέροντας το ελάχιστο στον διπλανό σας. Το σύνολο των εσόδων που θα προκύψουν από την διάθεση του τραγουδιού μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Bandcamp, θα αποδοθούν στο Ίδρυμα Έλιξ (www.elix.org.gr).

Όλοι οι μουσικοί, καλλιτέχνες, τεχνικοί και συνεργάτες που έδωσαν τις υπηρεσίες τους, το ταλέντο τους, τα μυαλά τους στο εγχείρημα, δεν έλαβαν και δεν θα λάβουν αποζημίωση για τον κόπο τους. Και εμείς ως Επιτροπή τους θεωρούμε για πάντα φίλους μας.
 
Απολαύστε το τραγούδι εδώ:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured