Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου μίλησε «Στο Κόκκινο» και τη Ναταλί Χατζηαντωνίου για την τέχνη μέσα στην πανδημία, τις καταλήψεις και τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

«Υπάρχει ζήλια από τους μεγάλους, από τους συμβιβασμένους για το ατίθασο της νεότητας. Οι μηχανισμοί εξουσίας δεν θέλουν τους πολίτες να έχουν πνευματικότητα» ανέφερε σχετικά με τις δηλώσεις που παρουσιάζουν τους μαθητές ως «αλήτες».

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου εμφανίστηκε συγκρατημένος ως προς τις προσδοκίες του για την καταδικαστική απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

«Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην πλειονότητα των δικαστών. Νομίζω ότι σύρονται και φέρονται από την ιδεολογία τους. Είναι υποχείρια των πολιτικών. Φοβούνται. Στην ουσία, είναι να κάτσει το λαχείο και να βρεθούν δικαστές που αποτελούν εξαίρεση ώστε να φέρουν σε πέρας τη διαδικασία», ανέφερε και εκτίμησε ότι η ουσιαστική καταδίκη επαφίεται στους πολίτες, την ψήφο και τους αγώνες τους.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου εκτιμά πως ένα 15% του ελληνικού πληθυσμού τείνει προς την ακροδεξιά, ενώ υπάρχουν και αρκετοί πολίτες εκτός του ακροδεξιού κύματος που «έχουν μασήσει από την προπαγάνδα των μέσων μαζικής "εξημέρωσης" οι οποίοι μπροστά στις δυσκολίες της ζωής και τη μιζέρια της καθημερινότητας καταφεύγουν σε τέτοια μορφώματα». 
 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured