Έμπρακτη αλληλεγγύη στους πληγέντες από τους μουσικούς της Λάρισας

Συγκεντρώνουν βοήθεια για τους πληγέντες

news.team
news.team

Οι μουσικοί στη Λάρισα (τα μέλη του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου) συγκεντρώνουν τρόφιμα (νερά, λάδι, μακαρόνια, όσπρια, κονσέρβες) για τους πληγέντες του Ιανού.

Η συγκέντρωση γίνεται καθημερινά στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας 8.00 – 14.00, μέχρι την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου. Το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου, θα παραδοθούν σε Φάρσαλα και Καρδίτσα.

Το κάλεσμα και τα αιτήματα

Στηρίζουμε την σημερινή ΠανΚαρδιτσιώτικη Κινητοποίηση των Φορέων και διεκδικούμε:
- Μέτρα αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής προστασίας
- Να αποζημιωθεί στο 100% κάθε οικογένεια που υπέστη καταστροφές στην περιοχή
- Απαλλαγή των πληγέντων από εφορία, οργανισμούς κοινής ωφέλειας και δάνεια προς τις τράπεζες.

Καλούμε κάθε συνάδελφο να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη που στις μέρες μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Στην Καρδίτσα μαζί με μουσικούς από όλη τη Θεσσαλία την ίδια μέρα θα πραγματοποιήσουμε μια ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ για να γεμίσουμε αγωνιστικό θάρρος και αισιοδοξία τους εργαζόμενους της πόλης», επισημαίνουν μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα ακόμα κομμάτι πριν έρθει το Daddy's Home.

Δείτε και ακούστε το κομμάτι στο οποίο ο Lynch βάζει το χέρι του και στην παραγωγή.

FEATURED TODAY

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) καταγράφει όλα όσα τον πήγαν στην επόμενη μέρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, κάπου ανάμεσα στις νέες αφίξεις στο ΚΨΜ, διαλέγει 8 δίσκους για τη σωτηρία σας.

Top