Η drive-in συναυλία της Γλυφάδας έγινε κανονική συναυλία ορθίων!

Κι ακόμα είμαστε στην αρχή. Φανταστείτε τι έχουν να δουν τα ματάκια μας...

news.team
news.team

Είναι αλήθεια ότι τα drive-in φεστιβάλ / συναυλίες / σινεμά είναι παγκόσμια τάση και θα τα βλέπουμε όλο και συχνότερα στην μετα-καραντίνα εποχή. Και είναι μια ενδιαφέρουσα και safe λύση για να παρακολουθήσει κανείς δρώμενα, πόσω μάλλον όταν γίνονται για καλό σκοπό, όπως το πρώτο Drive in Φεστιβάλ της Γλυφάδας. Χθες το βράδυ, το τελευταίο ξεκίνησε με τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία εμφανίστηκε αφιλοκερδώς μαζί με τον Παντελή Καναράκη, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Αντί εισιτηρίου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας. Γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια και σε αυτούς που το οργάνωσαν και σε αυτούς που συμμετείχαν και πρόσφεραν σε όσους έχουν ανάγκη.

Μέχρι εδώ καλά, στη θεωρία δηλαδή. Γιατί στην πράξη, ο κόσμος πάρκαρε τα αυτοκίνητα και βγήκε έξω. Πολλοί βρέθηκαν μπροστά και μετέτρεψαν εν μέρει τον χώρο σε κανονική αρένα συναυλίας. Μια χαρά (τρόπος του λέγειν) είναι το... λαϊκό γλέντι με εξασφαλισμένο πάρκινγκ, αλλά αυτό δεν λέγεται drive-in. Λέγεται συναυλία ορθίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε το νέο single του μουσικού. 

Ακούστε το νέο κομμάτι της μπάντας που είναι αφιερωμένο στον μεγάλο γάλλο σκηνοθέτη και έχει samples με τη

Το Idiot Prayer έρχεται σε λίγες μέρες στις οθόνες σας και αποτελεί μια σόλο performance του Cave στο Alexandra

Top