Σήμερα: ο Χρήστος Θηβαίος σε τραγούδια του Χάρη Κατσιμίχα που για πρώτη φορά παρουσιάζονται ζωντανά στο ραδιόφωνο

Στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 και στα πλαίσια της δράσης «Live… από το σπίτι τους»

news.team
news.team

Συνεχίζεται η δράση «Live… από το σπίτι τους» από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 και σειρά έχει σήμερα ο Χρήστος Θηβαίος, για μία συναυλία-ταξίδι στη μελοποιημένη ποίηση.

Σήμερα Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 στις 22:00 (σε νέα ώρα), ο Χρήστος Θηβαίος μαζί με τους μουσικούς Μάξιμο Δράκο (πιάνο) και Καλλίστρατο Δρακόπουλο (τύμπανα), παρουσιάζει στις ακροάτριες και στους ακροατές του Δεύτερου τραγούδια του Χάρη Κατσιμίχα σε μελοποιημένη ποίηση, που για πρώτη φορά παρουσιάζονται ζωντανά στο ραδιόφωνο, καθώς και αγαπημένα τραγούδια του ίδιου από το παρελθόν.

Ο συντονισμός της δράσης ανήκει στον Διευθυντή του Δεύτερου Προγράμματος Πάνο Χρυσοστόμου, ενώ οι παραγωγοί του Δεύτερου, Δήμητρα Κόχιλα και Έλενα Διάκου, εκ περιτροπής, βρίσκονται στο studio του Δεύτερου κατά τη διάρκεια των συναυλιών, συντονίζοντας τις μεταδόσεις.

Όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την πολύτιμη συμβολή των τεχνικών εξωτερικών μεταδόσεων της ΕΡΑ με επικεφαλής τον Μάκη Γίγα, ο οποίος ανέλαβε την «επικίνδυνη αποστολή» της εξωτερικής μετάδοσης και ηχογράφησης.

Οι συναυλίες αναμεταδίδονται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και τους δεκαεννέα Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ, σε παράλληλη μετάδοση και από το web του Δεύτερου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Δεύτερο Πρόγραμμα γιατί τα καλύτερα ξεκινούν από το σπίτι!

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin' ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει δυνατά το ομώνυμο ντεμπούτο των MadMadMad, που γεννήθηκαν από τα σπλάχνα των Ill Considered και νιώθει ...

Μαύροι Πάνθηρες, chicanos, ασιάτες, LGBTQ κοινότητα, φόνοι, αντικουλτούρα, μουσική στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του '60 αποτελούν τα κινητήρια ...

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Top
0
Shares