φωτογραφία: Παντελής Καρασεβδάς

Σε ένα παράλληλο Σύμπαν, ο γνωστός από την ιστορία της Ρωσίας διαβολοκαλόγερος Ρασπούτιν ξεφορτώνεται την οικογένεια των Ρομανώφ και κάθεται στον αυτοκρατορικό θρόνο.

Έτσι ξεκινάει το «σενάριο» πίσω από το βιντεοκλίπ των Electric Feat για το τραγούδι "The Caveman", το οποίο μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Οι Αθηναίοι Electric Feat, τώρα, μπορεί να αποτελούν νέα είσοδο στην εναλλακτική πλευρά των μουσικών μας πραγμάτων, έχουν όμως ως κινητήριο μοχλό τους τον Γιώργο Δημάκη -πιο γνωστό μας ως Prins Obi, τόσο από τη θητεία του στους Baby Guru (που είναι σίγουρα ανενεργοί πλέον, αν δεν έχουν άτυπα διαλύσει), όσο και από την πρόσφατη σόλο δράση του.

To "The Caveman" προλογίζει το ντεμπούτο των Electric Feat, το οποίο έχει τίτλο το όνομά τους και κυκλοφορεί σήμερα Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου από την Inner Ear, ψηφιακά και σε βινύλιο. Η ίδια η μπάντα το περιγράφει στο συνοδευτικό δελτίο Τύπου ως «ένα γνήσιο hard-rock τέκνο με ψυχεδελικές, proto-metal και heavy blues επιρροές, από τέσσερις φίλους φρικιά, θαμώνες της μπυραρίας της γειτονιάς».

{youtube}AbRfPES7Y90{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured