Ο Κ.ΒΗΤΑ είχε βγάλει ήδη αρκετούς προσωπικούς δίσκους από το 1998 που επισημοποιήθηκε η διάλυση των Στέρεο Νόβα ως το 2004, όταν κυκλοφόρησε η Άγρια Χλόη. Και ειδικά το ΜΕΤΑ- με τη Δήμητρα Γαλάνη (2001) και το Transformations (2003), με ευφάνταστες προσεγγίσεις στο έργο του Μάνου Χατζιδάκι, είχαν πετύχει να συζητηθούν αρκετά, κάνοντάς το όνομά του γνωστό και στα έντεχνα ακροατήρια.

Για όσους ωστόσο προτιμούσαν τα πιο κιθαριστικά πράγματα και ήταν (τότε) επιφυλακτικοί με τα πιο ηλεκτρονικά, ο δίσκος που έκανε τη διαφορά ήταν η Άγρια Χλόη, όπου ο Κ.ΒΗΤΑ ξεδιπλώθηκε περισσότερο με όρους τραγουδοποιού, παρά electronica δημιουργού.

Στην εποχή της, η Άγρια Χλόη βγήκε μόνο σε CD, από την Tomorrow Recordings σε διανομή Eros. Τώρα, λοιπόν, έφτασε ο καιρός να εκδοθεί και σε βινύλιο, έργο που ανέλαβε να φέρει σε πέρας η Inner Ear.

Έτσι, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου η Άγρια Χλόη θα εμφανιστεί ξανά στα δισκοπωλεία, σαν διπλό, gatefold βινύλιο 180 γραμμαρίων. Η έκδοση είναι περιορισμένη στα 300 αντίτυπα (προπαραγγελίες εδώ), ιδιαίτερο δε ενδιαφέρον έχει για τους fans το γεγονός ότι θα συμπεριλάβει και 4 αδημοσίευτα ορχηστρικά κομμάτια του Κ.ΒΗΤΑ από το 1998. Όπως μαθαίνουμε, πρόκειται για έναν μουσικό κύκλο με τίτλο «Το Λεωφορείο».

{youtube}ELS1V0lIj4M{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured