news.team

Το φθινόπωρο του 2002, ο Νίκος Τριανταφυλλίδης ξεκινούσε το Gagarin, στο 205 της Λιοσίων, θέλοντας -κατά δήλωσή του- να γίνει κάτι παραπάνω από ένας ακόμα συναυλιακός χώρος: «Αυτό που μας έκαιγε πάνω απ’ όλα, ήταν ένα δημιουργικό άσυλο κόντρα στο mainstream, που θα συμφιλίωνε τις δύο μεγάλες μας αγάπες, τη μουσική – και ιδιαίτερα, αυτό που αποκαλούμε για λόγους ενδοσυνεννόησης "ροκ εν ρολ" - και τον κινηματογράφο».

Κι αυτό που πάνω από όλα πέτυχε την ένωση, ήταν το 1ο Gimme Shelter Film Festival.

Το φεστιβάλ ξεκινάει τώρα μία ακόμα σαιζόν και ετοιμάζει κάτι πολύ σπέσιαλ για τη φετινή έναρξη: τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, στις 22.00, θα γίνει η πρώτη αθηναϊκή προβολή του ντοκιμαντέρ Greek Rock Revolution του Miguel Cano, το οποίο έχει ως θέμα τη stoner σκηνή της χώρας μας.

Το ντοκιμαντέρ διαρκεί 96 λεπτά και η τιμή του εισιτηρίου είναι 7 ευρώ (Viva.gr, Syd Records, Gagarin τις ώρες λειτουργίας του ταμείου). Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 21.00 με live των Electric Feat, ενώ στις 21.40 θα γίνει σύντομη συζήτηση παρουσία του Ισπανού σκηνοθέτη, με καλεσμένους την Άννα Παπαθανασίου των Puta Volcano, τον Αργύρη Γαλιατσάτο των Nightstalker και τον Στέλιο Προβή των Planet Of Zeus.

Την ίδια μέρα, εντωμεταξύ, αλλά λίγο πριν, ο Miguel Cano θα περάσει και από τα στούντιο του Avopolis Radio, για μια συνέντευξη γύρω από το ντοκιμαντέρ του στον Δημήτρη Λιλή. Συντονιστείτε εδώ, από τις 16.00 ως τις 17.00

{youtube}E466KeN3wIE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured