news.team

φωτογραφία: Γιάννης Μαργετουσάκης

Η Βιολέτα Ίκαρη είναι η νέα γυναικεία φωνή που πέτυχε να κάνει το «μπαμ» στα έντεχνα ραδιόφωνα με τα χρώματά της, χάρη στην επιτυχία του τραγουδιού "Έλα Και Ράγισε Τον Κόσμο Μου" -πατώντας μάλιστα εδώ, μπορείτε να θυμηθείτε και μια περσινή της συνέντευξη στις σελίδες μας, στην Πέννυ Γέρου.

Αν και στο μεσοδιάστημα έχει δημοσιευθεί και νεότερο υλικό, η Ίκαρη επιστρέφει τώρα στο δισκογραφικό της ντεμπούτο Έλα Και Ράγισε Τον Κόσμο Μου (2018) ενόψει της νέας ζωντανής συνεργασίας της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Και, ως promo γι' αυτήν, δίνει στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το τραγούδι που έλεγαν ντουέτο στον δίσκο, το "Απέραντη Ερημιά": το σκηνοθέτησε ο Άρης Λυχνάρας και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Απέραντη Ερημιά" είναι σύνθεση της ίδιας της Ίκαρη και του ενορχηστρωτή Βαγγέλη Καραπέτρου, με τους στίχους να ανήκουν στη Σμαρώ Παπαδοπούλου.

Βιολέτα Ίκαρη και Βασίλης Παπακωνσταντίνου κάνουν πρεμιέρα αύριο Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο ANODOS Live Stage (Πειραιώς 183), για 10 εμφανίσεις. Περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

{youtube}eGwhtd-_Ef0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured