Νέος δίσκος από τον Αποστόλη Αρμάγο, με πιανιστικές αναζητήσεις

Ακούστε ολόκληρο το The Lonely Piano

news.team
news.team

Το πρώτο του ορχηστρικό άλμπουμ κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες ο συνθέτης Αποστόλης Αρμάγος (ως Armagos), κοινοποιώντας ευρύτερα τις αναζητήσεις του πάνω στο πιάνο και στον αυτοσχεδιασμό.

Το άλμπουμ λέγεται The Lonely Piano, περιέχει 8 κομμάτια και μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο μέσω Spotify, πατώντας εδώ. Ο ίδιος ο συνθέτης χαρακτηρίζει τα κομμάτια του ως «οκτώ μικρές, ολοκληρωμένες ιστορίες». Το άλμπουμ δίνει επίσης το παρών στο YouTube και στο SoundCloud, ενώ όποιος επιθυμεί να το αποκτήσει (σε αποκλειστικά ψηφιακή μορφή), μπορεί να επισκεφθεί το CDBaby. 

Στη δισκογραφία του Αρμάγου, το The Lonely Piano διαδέχεται το Στην Άλλη Όχθη του 2017, για το οποίο μπορείτε να θυμηθείτε τι έγραψε τότε στις σελίδες μας ο Χάρης Συμβουλίδης πατώντας εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ύστερα από το πρόσφατο ατύχημα που είχε στην κηπουρική, αλλά τώρα νιώθει πολύ καλύτερα -"Sheer Heart Attack"όνομα

Η "phygital edition" του διεθνούς συνεδρίου για τη μουσική θα γίνει από 16-21 Ιουνίου.

Το “Patent Leather Do-Over” σε μουσική του Jack Antonoff είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ...

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Top
0
Shares