Τα Δυο Νησιά της Γιώτας Νέγκα

Δείτε το νέο της βιντεοκλίπ

news.team
news.team

«Παλιά μυαλά οι άνθρωποι

και πώς να τους αλλάξεις

πώς θέλεις να 'μαστε μαζί

εσύ στις αναλύσεις σου

κι εγώ με μια-δυο φράσεις

η δύση κι η ανατολή»

Αφού ολοκλήρωσε μια συναυλιακή σαιζόν προβαίνοντας σε συνεργασία-έκπληξη με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, η Γιώτα Νέγκα τονώνει τώρα τη σόλο πορεία της με ένα βιντεοκλίπ για το νέο τραγούδι "Δυο Νησιά": το γύρισε ο Δημήτρης Συλβέστρος και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. 

Τα "Δυο Νησιά" είναι στα βασικά του ένα τραγούδι αγάπης, παρότι φτάνει στο ζητούμενο μέσω μιας πιο λοξής διαδρομής, σε σύγκριση με ό,τι έχουμε συνηθίσει να ακούμε τα τελευταία χρόνια. Το τραγούδι έγραψε ο Νίκος Μερτζάνος, ο οποίος συνυπογράφει και την ενορχήστρωση μαζί με τον Δημήτρη Χωριανόπουλο. Οι στίχοι ανήκουν στον Νίκο Μωραΐτη.

Το τραγούδι κυκλοφορεί ως ψηφιακό single από την Panik Oxygen, φαίνεται όμως να προοικονομεί κάποιο νέο άλμπουμ εκ μέρους της δημοφιλούς τραγουδίστριας. Τελευταία της μέχρι σήμερα παρουσία στη δισκογραφία ήταν ο Τελευταίος Εαυτός του 2015, για τον οποίον μπορείτε να θυμηθείτε τι είχε γράψει τότε στις σελίδες μας ο Μιχάλης Τσαντίλας, πατώντας εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ύστερα από το πρόσφατο ατύχημα που είχε στην κηπουρική, αλλά τώρα νιώθει πολύ καλύτερα -"Sheer Heart Attack"όνομα

Η "phygital edition" του διεθνούς συνεδρίου για τη μουσική θα γίνει από 16-21 Ιουνίου.

Το “Patent Leather Do-Over” σε μουσική του Jack Antonoff είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ...

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Top
0
Shares