φωτογραφία: Μπιάνκα Μπογδάνου

Να κλείσουν τον κύκλο που άνοιξε το πρώτο τους, ομώνυμο άλμπουμ πίσω στο 2012 επιθυμούν οι Mechanimal του Γιάννη Παπαϊωάννου. Κάτι που θα πραγματοποιήσει στις 21 Ιουνίου το νέο τους single -από το οποίο μπορείτε να πάρετε από τώρα μια γεύση στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας το βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Easy Dead".

Το single λέγεται White Flag και θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή αλλά και ως 7ιντσο βινύλιο λευκού χρώματος από την Inner Ear. Στη δισκογραφία των Mechanimal θα διαδεχθεί το άλμπουμ ΔΠΔ (2016|), για το οποίο μπορείτε να θυμηθείτε τι είχε γράψει τότε στις σελίδες μας ο Μιχάλης Τσαντίλας πατώντας εδώ.

Όπως διευκρινίζει βέβαια το γκρουπ, με τον τίτλο White Flag «δεν υψώνουν τη λευκή σημαία που δηλώνει την παράδοση άνευ όρων, αλλά αυτή που ορίζει το τέλος των προσωπικών, κοινωνικών, κοσμικών εχθροπραξιών του παρελθόντος. Στο "Easy Dead" η καθόλου αθώα ιστορία του σύγχρονου κόσμου γράφεται από την αρχή -σαν προειδοποίηση για το μέλλον».

Στη νυν εκδοχή των Mechanimal, δίπλα στον Παπαϊωάννου βρίσκεται πάντα ο Freddie F. ως τραγουδιστής, ενώ τους ενισχύουν ο Τζίμης Πολιούδης στο "Easy Dead" (δείτε περισσότερα εδώ) και ο Γιώργος Θεοφανίδης στο έτερο τραγούδι του single, "Red Mirror".

{youtube}GBTVII0KOPo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured