Στην Αστυπάλαια των Deaf Radio

Ακούστε το καινούριο τους κομμάτι

news.team
news.team

Έχουν περάσει 2 περίπου χρόνια από το ντεμπούτο τους Alarm, στα οποία τους έχουμε δει να «χτίζουν» ένα ενεργητικό συναυλιακό όνομα στην εγχώρια κιθαριστική σκηνή, παίζοντας δίπλα σε διεθνή ονόματα με το βεληνεκές των Killers και των All Them Witches. 

Ο λόγος για το αθηναϊκό κουαρτέτο των Deaf Radio, το οποίο επιστρέφει τώρα με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι ονόματι "Astypalea": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

H ίδια η μπάντα λέει για το τραγούδι: «Γραμμένο κυριολεκτικά πάνω στους τρούλους των εκκλησιών της  Αστυπάλαιας το καλοκαίρι του 2017, το κομμάτι αυτό είναι η πρώτη σύνθεση της μετα-Alarm περιόδου και σε εμάς τουλάχιστον φαντάζει ως ένα τραγούδι γραμμένο για να παίζεται ζωντανά και να ακούγεται δυνατά! Αν θέλετε να μπείτε στον συναισθηματικό λαβύρινθο στον οποίον περιηγούμαστε ως μπάντα αυτήν την στιγμή, οι στίχοι και η μουσική του θα σας δείξουν σίγουρα τον δρόμο».

To "Astypalea" προλογίζει τον 2ο δίσκο των Deaf Radio, για τον οποίον ακόμα δεν ξέρουμε πολλά -πέρα από ότι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2019.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά τους Queen και ο sir Elton αποκτά το δικό του βρετανικό νόμισμα.

Περισσότερα από 500 κινηματογραφικά και τηλεοπτικά θέματα φέρουν την υπογραφή του.

Top