Το ντεμπούτο των The Bet με το In Motion EP

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

The_Bet_In_Motion_

Όταν η ψυχεδέλεια των 70s συνάντησε την soul και η funk ερωτεύτηκε τα Blues γεννήθηκε ο ήχος των The BET. Power Soul.

Με το “In Motion EP” οι The BET παρουσιάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά από την Restless Wind που θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 24 Ιουλίου 2012.

Το πενταμελές συγκρότημα δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2010. Με τα live τους να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο και λαμβάνοντας συνεχώς airplay με την εκτέλεση του “Who’ll Pay Reparations” του Gil Scott Heron, αποφάσισαν πως ήρθε η στιγμή να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους EP.

ο EP αποτελείται από 4 τραγούδια. Με σήμα κατατεθέν την ξεχωριστή φωνή του front man τους και το ιδιαίτερο πάθος στις live εμφανίσεις τους, κατάφεραν να καταγράψουν αυτή τη δυναμική στο studio την άνοιξη του 2012. Την παραγωγή και επιμέλεια των τραγουδιών ανέλαβε ο  Γιώργος Μπακαλάκος (NTEIBINT).

To EP θα μπορείτε να το βρείτε στο www.restlesswind.com και σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

The Bet “In Motion EP”| Release Date: 24/7/2012
από την Restless Wind

Mπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε στο Youtube (http://youtu.be/jEScXs_C3iE)  το promo video για την κυκλοφορία του album.


Short Bio


Οι Bet δημιουργήθηκαν τον Ιούλιο του 2010. Με το μοναδικό σύγχρονο ήχο τους φέρνουν στο προσκήνιο ένα είδος μουσικής που συνδυάζει την ομορφιά και το συναίσθημα των μελωδιών και των ρυθμών της Motown Soul / R n B με την εκρηκτικότητα του Blues-Rock και της Ψυχεδέλειας των early 70’s.Το όνομα του είδους : Power Soul.

Από τον Νοέμβριο του 2010 μέχρι και σήμερα έχουν εμφανιστεί σε αρκετά στέκια – live stages της Αθήνας, αποσπώντας τις καλύτερες των εντυπώσεων όπως: Αλάβαστρον (Παγκράτι) / Αυλαία (Βοτανικός) / Tiki Bar (Ακρόπολη) / La Soiree de Βotaniques (Βοτανικός)/Launderette (Κολωνάκι)/ City Cocktail Bar (Κολωνάκι) /Kyttaro Live Club (Βικτώρια)/ Six D.O.G.S. (Μοναστηράκι) / Κ44 (Γκάζι) / Dunkel (Πανόρμου) / Νηπιαγωγείο (Γκάζι).

Τον Ιανουάριο του 2011 μπαίνουν στο Shakti Studio του Simon Bloom (κατά κόσμο Συμεών Νικολαΐδη) και ηχογραφούν ζωντανά ένα δείγμα του ρεπερτορίου τους με σκοπό να αποτυπώσουν ηχητικά την ενέργεια και δυναμική των ζωντανών τους εμφανίσεων. Αποτέλεσμα είναι ένα ανέκδοτο ηχογράφημα το οποίο περιλαμβάνει και την πολύ επιτυχημένη εκτέλεση στο “Who’ll pay reparations“ του Gil Scott Heron, το “Who’ll pay reparations” έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τα “Hot” του Εν Λευκώ 87.7 και συνεχίζει να λαμβάνει airplay σε πολλά ραδιόφωνα της χώρας.

Από τις αρχές του 2012 προετοιμάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με στόχο την κυκλοφορία ενός EP κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ένα full length album το χειμώνα. Την παραγωγή σε αυτή την προσπάθεια έχει αναλάβει ο Γιώργος Μπακαλάκος (ΝΤΕΙΒΙΝΤ).

www.facebook.com/betsound
www.soundcloud.com/the-bet

FEATURED TODAY

Ο Travis Scott στο Fortnite ήταν μόνο η αρχή ή απλά προϊόν των ημερών του; Η Τάνια Σκραπαλιώρη αναζήτησε απαντήσεις από επαγγελματίες του χώρου των

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το ομώνυμο ντεμπούτο των Central Pozitronics και αφήνει ντόπιες λεπίδες ελικοπτέρων να τον πετσοκόψουν.

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Lady Gaga σε αντίστροφη μέτρηση.

Top
0
Shares