Ο Στέλιος Ρωμαλιάδης (Lüüp) σε νέα συνεργασία

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

luup_67n

Ο Bartosz Dziadosz (Pleq) από την Πολωνία συνεργάζεται με τον Στέλιο Ρωμαλιάδη (Lüüp) με το EP “The Redemption Bells” που κυκλοφορεί στις 20 Ιουλίου 2012 από την Ιρλανδική Wist Rec.

Κυκλοφορία της Wist Rec. (Offthesky, Danny Norbury, Christina Carter etc) σε περιορισμένα 120 αντίτυπα.
Ο Bartosz Dziadosz από την Πολωνία ασχολείται με την drone, ambient, glitch, idm μουσική έχοντας πολλές κυκλοφορίες σε διεθνείς εταιρείες (Somehow recordings, Time Released Sound, Rural Colours κ.α.) και συνεργασίες με πολλούς καλλιτέχνες (Lauki, Spheruleus, Hiroki Sasajima, Anna Carter κ.α.)

Ο Στέλιος Ρωμαλιάδης με το πρότζεκ του Lüüp έχει κυκλοφορήσει δύο δίσκους με τον τελευταίο (Meadow Rituals) να κυκλοφορεί από την Αμερικάνικη Experimedia. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες (David Jackson, Lisa Isaksson, Greg Haines, Andria Degens, Λευτέρη Μουμτζή κ.α.)

Pleq / Lüüp - The Redemption Bells EP (cdr 2012)


Links:
http://wistrec.com/wist-rec-006/
http://wistrec.com/
http://www.facebook.com/Pleq.Artist
http://luup.experimedia.net/
http://www.facebook.com/pages/Lüüp/193352967368528

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top