Δελτίο Τύπου

83_Bofiliou_Cover_High_Res

Στις 4 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει τελικά το αναμενόμενο εδώ και καιρό album της Νατάσσας Μποφίλιου, «Οι Μέρες του Φωτός».

Πρόκειται για δώδεκα καινούργια τραγούδια σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, σταθερών συνεργατών της Νατάσσας Μποφίλιου. Οι τρεις τους είναι υπεύθυνοι για μερικά από τα πιο σημαντικά τραγούδια των τελευταίων ετών: «Εν Λευκώ», «Σ’εχω Βρει Και Σε Χάνω», «Το Μέτρημα», «Κοίτα Εγώ», «Παρέα» και τόσα άλλα που κατάφεραν να ξεχωρίσουν φτιάχνοντας ένα  καινούργιο μουσικό σύμπαν και μια αλληθινή καλλιτεχνική πρόταση σε ένα μάλλον άγονο μουσικά, χρονικό σημείο.

Τα δώδεκα τραγούδια του album μοιράζονται σε δύο cd. Το πρώτο, περιλαμβάνει τα πιο ηλεκτρικά και σύγχρονου ηχοχρώματος τραγούδια, ανάμεσα τους και το ομώνυμο που είναι και το πρώτο ραδιοφωνικό τραγούδι.

Το δεύτερο cd, περιλαμβάνει τραγούδια με ένα σαφώς πιο ακουστικό και λυρικό χαρακτήρα, ενώ θα έλεγε κανείς ότι διαπνέονται από μια ελαφρά νοσταλγική διάθεση. Τον τόνο δίνει ο ήχος των μαντολίνων μέσα από τη συμμετοχή της ορχήστρας νυκτών εγχόρδων του Δήμου Πατρέων. Ξεχωριστή στιγμή αποτελεί και η συμμετοχή του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο τραγούδι «Λοχαγός Ερωτας».

Μπορεί τα τραγούδια να είναι ακόμα ακυκλοφόρητα αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι και άγνωστα στους θαυμαστές της Νατάσσας Μποφίλιου, αφού αποτελούσαν βασικό κορμό των εμφανίσεων της στο Gazoo αλλά και στις συναυλίες της σε Ελλάδα και Κύπρο. Ηδη κάποια απ’ αυτά μοιάζει να παίρνουν τη θέση τους δίπλα στα άλλα κλασικά της σπουδαίας δημιουργικής ομάδας.

Τα τραγούδια αναλυτικά είναι:

CD1
1. Οι Μέρες Του Φωτός
2. Ετσι Είναι Αυτά
3. Το Δωμάτιο
4. Συνέχεια Στα Ορια
5. Οι Τελευταίες Μέρες
6. Μονόλογος

CD2
1. Δεμένη
2. Ο Γλάρος
3. Λοχαγός Ερωτας (συμμετέχει ο Αλκίνοος Ιωαννίδης)
4. Ας Βρέχει
5. Η Καρδιά Πονάει Οταν Ψηλώνει
6. Εγώ Μεγάλωνα Για Σένα

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured