Δελτίο Τύπου

Το party αυτό θα είναι το πρώτο από μιά σειρα από events που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος της χρονιάς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να γιορταστούν τα 20 χρόνια από την ίδρυση του Hysterika.
Εκτός από τις γνωστές επιτυχίες του συγκροτήματος και το συλλεκτικό DVD που θα μοιραστεί στους 300 πρώτους που θα έρθουν την ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ στο BLEND, τα μέλη του Hysterika θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν,  το νέο album των Depeche Mode, “REMIXES 2” που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2011
Επίσης στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού SONIK -που κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα- υπάρχει 6σέλιδο αφιέρωμα στους Depeche Mode και στο Hysterika με αποκλειστική συνέντευξη από τον Dave Gahan, ο οποίος απαντά σε ερωτήματα μελών του Hysterika. Επιπλέον μαζί με το SONIK διατίθεται δώρο η expanded version του συλλεκτικού CD του ελληνικού tribute, "Around The World And Back”, με διαφορετικό track listing από την original κυκλοφορία του το 2005.

Το Hysterika σας προσκαλεί στο Depeche Mode party που διοργανώνει την Μεγάλη Τετάρτη στις 23:00 το βράδυ στο club BLEND  (Αριστοφάνους - Ψυρρή)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured