«Για πάντα»

Ο Φρανκ και η Κλαούντια πακετάρουν τα πράγματα του σπιτιού τους· πρόκειται να μετακομίσουν, κάπου μακριά. Ξαφνικά χτυπά το κουδούνι και εμφανίζεται η Ρόμι Βονγκτλάντερ· ήταν ο μεγάλος έρωτας του Φρανκ πριν από εικοσιτέσσερα χρόνια. Ο Φρανκ δεν θυμάται τίποτα, δεν την αναγνωρίζει. Η Ρόμι ήρθε για να του θυμίσει αυτό που της είχε πει πριν από εικοσιτέσσερα χρόνια: ότι θα την αγαπά για πάντα. 

Το Avopolis, σε συνεργασία με την oμάδα Μικρό Θέατρο προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για τις 1, 2, 3, 5 και 6 Ιανουαρίου.

Στείλτε ένα e-mail με θέμα «Για πάντα» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , στο οποίο να αναφέρετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, ένα κινητό και ένα σταθερό τηλέφωνο, καθώς και την ημέρα που θα θέλατε να παρακολουθήσετε την παράσταση. Σε περίπτωση που έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε από τις παραστάσεις, γράψτε "Οποτεδήποτε". Οι νικητές θα ενημερωθούν με απαντητικό e-mail τρεις ώρες πριν την έναρξη της παράστασης (9:15).

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured