Glimmer Void acoustic live show
 
Οι Glimmer Void,  μετά την παρουσίαση του νέου τους άλμπουμ “Prelude to Oblivion”  που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2010 από την Dead Scarlet Records, επιστρέφουν με ένα ακουστικό live, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στο WHITE NOISE bar, ένα πολύ φιλικό και ζεστό χώρο στο Γκάζι, μόλις λίγα μέτρα από το σταθμό Κεραμεικό του ΜΕΤΡΟ, στην οδό Ευμολπιδών 20.

Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος: 5€


Λίγα λόγια για το group

Οι Glimmer Void σχηματίστηκαν το 2004 στην Αθήνα. Ξεκίνησαν να γράφουν μουσική με σκοπό τη δημιουργία συνθέσεων που συνδυάζουν αιθέρια γυναικεία φωνητικά με σκοτεινές, ατμοσφαιρικές μελωδίες.
Η διαδικασία της ηχογράφησης ξεκίνησε τη χρονιά 2006 και σαν αποτέλεσμα είχε τη δημιουργία του πρώτου EP album των Glimmer Void με τίτλο “Souls Parade”, το οποίο αποτελείται από 5 κομμάτια και κυκλοφόρησε το Μάιο 2008 σε ειδική digipack έκδοση από την Dead Scarlet Records.
Έκτοτε οι Glimmer Void έχουν συμμετάσχει σε αρκετές μουσικές συλλογές, κυρίως του εξωτερικού και έχουν πραγματοποιήσει συναυλίες, συνεργαζόμενοι τόσο με ελληνικά όσο και με ξένα συγκροτήματα.
Το Μάιο του 2010 κυκλοφόρησε η τελευταία δισκογραφική τους δουλειά, το album “Prelude to Oblivion”, αποτελούμενο από 9 κομμάτια, με εμφανείς neo-folk επιρροές.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured