‘’ΤA ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΗΔΑΝΕ ‘’

ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ‘’ΑΥΛΑΙΑ’’

ΓΙΑ 3 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

17, 24, 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

 Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί οι γυναίκες επιλέγουν τους λάθος άντρες; Γιατί προτιμούν τους άπιστους και τους ψεύτες; Γιατί κολλάνε σαν γραμματόσημα σ΄ αυτούς που τις φτύνουν; Με δυο λόγια αναρωτήθηκες ποτέ γιατί «τα καλά παιδιά δεν πηδάνε»; 

Ο Βέρτζιλ Στάρκεϋ Τζούνιορ (Νίκος Σταθόπουλος), έψηνε ανυποψίαστος μπιφτέκια στο Burgers Inn, όταν η ευκαιρία του χτύπησε την πόρτα. Μια συμμετοχή στο reality show «Macho Man» θα μπορούσε πράγματι να του αλλάξει για πάντα τη ζωή! Όμως πως μπορεί να γίνει υποψήφιος «Σούπερ Άντρας» κάποιος που ντρέπεται να μιλήσει σε γυναίκα; Που δεν έχει διαβάσει ποτέ του το Κάμα Σούτρα; Που είναι ο ορισμός του καλού παιδιού; Για καλή του τύχη, ο παιδικός του φίλος Μαρκ Φόρεστερ (Γιάννης Στεφόπουλος), έχει αναπτύξει τη θεωρία του για το «τι θέλουν οι γυναίκες» αλλά και τη δική του μέθοδο για να διδάσκει γρήγορα και ανώδυνα αυτή τη θεωρία, με τη βοήθεια της Σαμάνθα (Μαριάνθη Κυρίου).

«Τα καλά παιδιά δεν πηδάνε» είναι μια ελληνική μουσική κωμωδία σε κείμενο και σκηνοθεσία της Βίκυς Κουκούτση, μουσική του Γιώργου Θεοδωρόπουλου και στίχους του Νίκου Σταθόπουλου.  Με ζωντανή τερτραμελή ορχήστρα επί σκηνής, γρήγορους ρυθμούς, ξεκαρδιστικές ατάκες και τους Γιάννη Ζουγανέλη και Μάξιμο Μουμούρη  σε απολαυστικούς guest ρόλους! Μια σύγκρουση winner- loser, που όμοιά της δεν ξανάδε η Αθήνα!

Η κινησιολογική επιμέλεια της παράστασης είναι ευγενική χορηγία των Σχολών Χορού Gene Kelly.

 

Συντελεστές της παράστασης

Κείμενο- Σκηνοθεσία: Βίκυ Κουκούτση
Στίχοι: Νίκος Σταθόπουλος
Μουσική: Γιώργος Θεοδωρόπουλος
Χορογραφίες:  Σταύρος Αθανασίου

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Νίκος Σταθόπουλος, Γιάννης Στεφόπουλος, Μαριάνθη Κυρίου και στο ρόλο του αφηγητή ο Γιάννης Ζουγανέλης , Mάξιμος Μουμούρης.

Οι μουσικοί:

Πλήκτρα:Γιώργος Θεοδωρόπουλος,
Μπασο:Βασίλης Θεοδωρόπουλος,
Ντραμς: Θοδωρής Παπαστάθης

 

H παράσταση θα παρουσιαστεί τις 3 τελευταίες Κυριακές του Οκτωβρίου στην μουσική σκηνή ΑΥΛΑΙΑ στο Βοτανικό.

Ημερομηνίες παραστάσεων : 17 , 24 , 31 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης : 22.00
Eισητήριο : 15ευρώ με ποτό
Διεύθυνση  : Moυσική Σκηνή ΑΥΛΑΙΑ
Αγ. Όρους 15 και Κωνσταντινουπόλεως 115


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured