Ναταλία Πετρίτη

Το Athens Digital Arts Festival (ADAF) γιορτάζει τα 20α του γενέθλια με ένα ξεχωριστό closing act από την TAMTA την Κυριακή 26 Μαΐου στις 21:00 στην αυλή των Πρώην Δικαστηρίων Σανταρόζα. Η ΤΑΜΤΑ θα παρουσιάσει το «SMUT», το πιο πρόσφατο show της που συνάρπασε κοινό και κριτικούς και έγινε talk of the town.

Pixel

Καθώς το ADAF γιορτάζει δύο δεκαετίες ψηφιακής επανάστασης στη σύγχρονη τέχνη, συνεχίζει να επανεφευρίσκει τον εαυτό του, παραμένοντας πιστό στην βασική του αποστολή να αναδεικνύει δημιουργικές φωνές, να πειραματίζεται με νέες ιδέες και νέα μέσα και να εμπνέει το κοινό μέσω της σύζευξης τέχνης και τεχνολογίας.

Σε αυτή την επετειακή διοργάνωση, η περφόρμανς SMUT της ΤΑΜΤΑ εμπεριέχει το πνεύμα δημιουργικότητας και πειραματισμού του φεστιβάλ. Αναμειγνύοντας πολιτιστικά στοιχεία και μουσικά είδη, η παράσταση συνδυάζει την ποπ και την ηλεκτρονική μουσική με ένα ξεχωριστό, εκλεκτικό στυλ και αισθητική.

Μετά από μια σειρά από sold-out παραστάσεις, το SMUT προσγειώνεται στην αυλή των Πρώην Δικαστηρίων Σανταρόζα, προσκαλώντας το κοινό να ζήσει μία μοναδική μουσικοχορευτική εμπειρία. Η περφόρμανς της TAMTA θα συμπληρωθεί με το video mapping του ADAF στην πρόσοψη του κτηρίου, ενεργοποιώντας ακόμα περισσότερο τις αισθήσεις. Το show περιλαμβάνει τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ, «Identity Crisis», μαζί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της διασκευασμένες αλλά και διασκευές επιτυχιών απο την διεθνή δισκογραφία, όλα επανασχεδιασμένα για να ταιριάζουν στο ύφος της εκκεντρικής ΤΑΜΤΑ.

Κλείσε το εισιτήριό σου στο more.com και αφέσου στους ήχους και της εικόνες που επιμελήθηκε η ίδια με την ομάδα της, μετατρέποντας το Athens Digital Arts Festival στο απόλυτο stage. Το πρωτόγνωρο για την ελληνική σκηνή live επιμελείται καλλιτεχνικά ο Bill Roxenos, την σκηνογραφία ο Κωνσταντίνος Χαλδαίος, την επιμέλεια στα φώτα ο Βαγγέλης Μούντριχας, ενώ τον ήχο ο Γιάννης Βενιος.

20ο Athens Digital Arts Festival «TECHNO(S)CENE»

16-26 Μαΐου 2024

Πρώην Δικαστήρια Σανταρόζα (Σταδίου 48 & Αρσάκη)

Πλατεία Δικαιοσύνης (Αρσάκη & Πανεπιστημίου)

Εθνικό Θέατρο – Θέατρο Rex – Σκηνή «Ελένη Παπαδάκη» (Πανεπιστημίου 48)

Ώρες Λειτουργίας: ΔΕΥ-ΠΑΡ 17:00-23:00 & ΣΑΒ-ΚΥΡ 11:00-23:00

Εισιτήρια: more.com

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured