Ναταλία Πετρίτη

Οι Empty Frame ανεβαίνουν στη σκηνή του Temple Athens, το Σάββατο 6 Απριλίου, για να παρουσιάσουν ζωντανά το νέο τους άλμπουμ “Underdogs” σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την μπάντα. Πιο ηλεκτρική, πιο δυναμική και με περισσότερα «γκάζια», όπως θα είναι και οι ίδιοι επί σκηνής πλέον!

Το “Underdogs” κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες δημιουργώντας έκπληξη και αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές. Στο άλμπουμ κυριαρχούν τα πιο heavy, post, ψυχεδελικά στοιχεία που ήταν πάντα μέσα στη μουσική τους, αλλά τώρα παίρνουν το «πάνω χέρι» χωρίς να χάνονται οι μοναδικές μελωδικές γραμμές που έχουν κάνει τους Empty Frame να ξεχωρίζουν εδώ και τόσα χρόνια στην ελληνική αγγλόφωνη σκηνή.

Οι Empty Frame αποτελούνται από τους: Παναγιώτη Φέτση (Μπάσο, Φωνητικά), Χρήστο Καλλιμάνη (Κιθάρες), Μπάμπη Βασιλειάδη (Τύμπανα, Κρουστά), Νίκο Σολωμό (Βιολί) και Καίτη Πάντζαρη (Τσέλο, φωνητικά).

Το “Underdogs” κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες (https://orcd.co/emptyframe_underdogs) και σε περιορισμένο αριθμό βινυλίων από την Coma Records.

Info:

Σάββατο 6 Απριλίου

Temple Athens, Ιάκχου 17, Γκάζι

Προπώληση: 10 €

Ταμείο: 12 €

Doors Open: 21.00

Έναρξη: 21.30

Προπώληση: https://cometogether.live/event/888/empty-frame-underdogs-new-album-presentation-live-at-temple

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/7670355169661659/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured