Ναταλία Πετρίτη

Το ιστορικό ελληνικό συγκρότημα του «σκληρού ήχου», οι Nightfall, σε ένα διάλειμμα από τις ηχογραφήσεις του νέου τους άλμπουμ, συνεχίζουν τις συναυλιακές τους εμφανίσεις.

Μετά τη Λάρισα, οι Nightfall θα εμφανιστούν ζωντανά στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 30 Μαρτίου, στο Eightball Club με supporting act τους Among Death’s Shadow.

Ταυτόχρονα οι Nightfall μοιράστηκαν ένα ακόμη live video από την εμφάνισή τους στο φημισμένο φεστιβάλ Hellfest στη Γαλλία, το καλοκαίρι του 2023, για το τραγούδι «Killing Moon» από το άλμπουμ «At Night We Prey» που κυκλοφόρησε το 2021 από το διεθνές δισκογραφικό label της Season Of Mist και είχε ως θεματικό άξονα το ζήτημα της κατάθλιψης και της αντιμετώπισής της χωρίς στερεότυπα.

Το γκρουπ ανακοίνωσε επίσης την περιοδεία «Darkness Forever Over Brazil 2024» που θα κάνει στάση σε 10 μέχρι στιγμής πόλεις της Βραζιλίας.

«Ήρθαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο και ήταν τόσο καλά που ερχόμαστε ξανά αυτόν τον Μάιο για περισσότερο. Πολύ περισσότερο! Η περιοδεία “Darkness Forever Οver Brazil” έρχεται στην πόλη σας. Sao Paulo, Curitiba, Blumenau, Porto Alegre, Foz Do Iguacu, Maringa, Ribeirao Preto, Belo Horizonte, Goiania, Uberlandia σημειώνεται στην επίσημη ανάρτηση των Nightfall στο Instagram.

https://www.instagram.com/nightfallband/p/C4lI6ecCheZ/

Πληροφορίες για εισιτήρια:

Προπώληση 13€

Ταμείο 15€

Ηλεκτρονική προπώληση στο cometogether.live

https://cometogether.live/el/event/802/nightfall-live-8ball

Σημεία προπώλησης:

The Nephilim Store, Πατριάρχου Ιωακείμ 17, Θεσσαλονίκη

Eightball Club, Πίνδου 1, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured