Η Τάμτα, πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και παρουσιάζει ένα οπτικόακουστικό show, στις 16 Φεβρουαρίου, στο underground queer club SMUT. Μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ Identity Crisis, που σηματοδότησε μία πιο ηλεκτρονική και εσωστρεφή πλευρά της pop καλλιτέχνιδας, έρχεται μια σειρά από live performances, στα οποία η Τάμτα και η μπάντα της, θα παρουσιάσουν το album Identity Crisis και θα κάνουν μια αναδρομή στην δισκογραφία της με νέες ενορχηστρώσεις στο ίδιο ύφος.

Η φιλοσοφία του Αθηναϊκού club με την φήμη για την δύσκολη πόρτα, είναι η ελευθερία των θαμώνων να εκφραστούν όπως θέλουν, έτσι στα event τους δεν επιτρέπεται η φωτογράφιση και βιντεογράφηση. Στα decks του Smut, στις 16 Φεβρουαρίου, θα βρεθεί ο DIE ARKITEKT, το opening του σόου έχει αναλάβει η PINK.WAV, ενώ το closing ο DJ PROBLEMS. Το creative direction το έχει αναλάβει ο Bill Roxenos, την σκηνογραφία ο Κωσταντίνος Χαλδαίος, την επιμέλεια στα φώτα έχει αναλάβει ο Βαγγέλης Μούντριχας, ενώ τον ήχο ο Γιάννης Βενιος.

Η ανακοίνωση του live, φαίνεται ότι ξάφνιασε πολλούς και ενθουσίασε περισσότερους, αφού μόλις σε μια ημέρα τα early bird εισιτήρια έγιναν sold out. Η προπώληση συνεχίζεται και όσοι δεν θα προλάβουν τα λιγοστά εισιτήρια που έχουν μείνει θα μπορούν να βρουν, περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων στην είσοδο του Smut.

Προπώληση: https://ra.co/events/1857169

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured