«Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΘΑ, η οποία αναφέρει ότι "Σήμερα Παρασκευή 17/2 συνεχίζουμε με 24ωρη απεργία και με κατάθεση αίτησης ακύρωσης του ΠΔ 85/2022 στο Συμβούλιο της Επικρατείας", σας ενημερώνουμε ότι το αποψινό live ακυρώνεται. Οι επιστροφές των εισιτηρίων θα γίνουν μέσω της πλατφόρμας viva.gr. Σας ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση και ταλαιπωρία. Το αυριανό μας λάιβ θα γίνει κανονικά.»

 

Σε επόμενη ανάρτησή του ο Γιάννης Αγγελάκας συμπλήρωσε: «Να σας ενημερώσουμε ότι ως οφείλαμε στηρίζουμε την 24ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος (ΠΟΘΑ) και δηλώσαμε ακύρωση του σημερινού μας λάιβ. Όμως είμαστε σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους του χώρου ώστε να μεταφερθεί σε άμεσο χρονικό διάστημα. Στις επόμενες ώρες θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.»

 

 

UPDATE 17 Φεβρουαρίου, 16:00, εκ της διοργάνωσης:

Πριν από λίγη ώρα ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C ανακοίνωσαν τα εξής:

 «Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος, η οποία αναφέρει ότι ‘Σήμερα Παρασκευή 17/2 συνεχίζουμε με 24ωρη απεργία και με κατάθεση αίτησης ακύρωσης του ΠΔ 85/2022 στο Συμβούλιο της Επικρατείας’, σας ενημερώνουμε ότι ακυρώνουμε το αποψινό μας live στηρίζοντας την απεργία.»

Σεβόμενοι απόλυτα τη θέση των καλλιτεχνών, σας ενημερώνουμε πως η 2η εμφάνιση του Γιάννη Αγγελάκα και των 100°C θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19/2, στο Fuzz Live Music Club. Όλα τα εισιτήρια που έχουν ήδη πουληθεί για τη σημερινή συναυλία ισχύουν για τη νέα ημερομηνία. Όποιος δεν μπορέσει να παρευρεθεί, θα δει το αντίτιμο του εισιτηρίου να πιστώνεται αυτόματα στον λογαριασμό την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 Η συναυλία του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

 Σας ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση και ταλαιπωρία.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured