Ναταλία Πετρίτη

H Won Ton Records παρουσιάζει μια βραδιά με synths, computers και turntables από παραγωγούς και djs που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τον ατμοσφαιρικό και ρετροφουτουριστικό ηλεκτρονικό ήχο των breaks και της leftfield techno, στο Ρομάντσο της οδού Αναξαγόρα.

Pera Sta Ori, Metaman, Athens Computer Underground, Saber Rider και Reaktiv προσγειώνονται στο Ρομάντσο, σε μια βραδιά με live μουσικές, αλλά και vinyl και ψηφιακά dj sets. Η σειρά εμφάνισης των καλλιτεχνών θα είναι έκπληξη!

Ο Metaman, γνωστός για την spoken word electronica που ο ίδιος δημιουργεί, αναμένεται να κινηθεί σε αυτή την ξεχωριστή συναυλία σε αναλογικά synth μονοπάτια, όσο οι guests του θα τον συντροφεύουν με τα dance/techno roots τους.

Athens Computer Underground ονομάζεται το project του Παντελή Θεοδωρίδη, γνωστού από τους Regressverbot. Σε αυτό το project, ο Θεοδωρίδης χρησιμοιποιεί hardware only εξοπλισμό, παρουσιάζοντας lo-fi συνθέσεις, εμπνευσμένες κυρίως από τις ρίζες της d’n’b, acid house και electro μουσικής.

Pera Sta Ori/ ΠΕΡΑ ΣΤΑ ΟΡΗ ονομάζεται το project του Γιώργου Κοντογιαννίδη με καταγωγή από την Έδεσσα. Η μουσική του αποτελεί ένα κράμα DnB, leftfield-bass, breakbeats, IDM και Sheffield-bleeps. Έχει κυκλοφορήσει από τη Yellow Machines του Λονδίνου τη συλλογή Fragments on Numb Capsule και το EP ‘ΙΣΚΙΟΣ’. Κομμάτια του ακούγονται συστηματικά στους NTS, LYL Radio, 1BTN, KEXP, Rinse France και πολλούς ακόμη έγκριτους σταθμούς.

Η Saber Rider είναι συνθέτρια, παραγωγός και performer με πληθώρα από δουλειές γύρω από τον χορό και τα visual media, με έμφαση στα plunderphonics, τα synthesizers και τα pedals. Η ίδια είναι επίσης πιανίστρια-συνοδός μπαλέτου, post production engineer, ραδιοφωνική παραγωγός, music supervisor και φυσικά dj. Τα  sets της εστιάζουν στα UK beats, percussive house και techno, footwork και οτιδήποτε άλλο ακούει εκείνη την περίοδο και ταιριάζει on the spot.

Ο Reaktiv είναι ένας Αθηναίος DJ και παραγωγός, η δουλεία του οποίου επικεντρώνεται στο sound design θεατρικών παραστάσεων και κινηματογραφικών ταινιών. Ο ίδιος κινείται με χάρη ανάμεσα στην techno, industrial, filthy, electro, melty waves, και άλλα κινηματογραφικά ηχοτοπία.

Ρομάντσο , Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022

Πόρτες: 10:30

Είσοδος: 9 euros

Line up:

Pera Sta Ori (vinyl dj set)

Metaman (live)

Athens Computer Underground (live)

Pera Sta Ori (live)

Saber Rider (dj set)

Reaktiv (dj set)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured