avopolis.team

Απόψε λίγο μετά τις 9μμ το Temple στo 17 της Ιακχού στο Γκάζι θα φιλοξενήσει τις ζωντανές εμφανίσεις τριών ανερχόμενων ηλεκτρονικών acts από τη σκηνή της Αθήνας.

O ΦΩΝόΠΤΙΚΟΝ, (Στέφανος Κωνσταντινίδης) γνωστός στο κοινό μέσα από την ίδρυση επιδραστικών ηλεκτρονικών project (ΗΧΟΤΟΠΙΑ, Electroware), αυτή τη φορά αφήνει την sci-fi κουλτούρα να ενορχηστρώσει τις minimal-synth-wave συνθέσεις του. Tα σκοτεινά basslines και techno beats συναντούν σκηνές από sci-fi, neo-noir και ρετρό κινηματογράφο συνθέτοντας έτσι ένα μοναδικό οπτικοακουστικό show.

https://open.spotify.com/artist/3wil13YZaycDr05KMadcei?si=HOdtV_sGRHCgUmMLVPt3iw 

Ως αστική ηλεκτρονική μουσική με ιστορίες προσωπικής καθημερινότητας προσδιορίζεται το ντεμπούτο άλμπουμ του METAMAN. Βγαλμένο από αφηγηματικές ανάγκες ενός υπαλλήλου που γράφει στα συνθεσάιζερ τα δικά του ηλεκτρονικά blues, τα υπνωτιστικά αναλογικά synths στο “Irina” συνάντησαν την Λένα Πλάτωνος, ενώ και το δεύτερο άλμπουμ του θα περιλαμβάνει πολλές ιδιαίτερες συνεργασίες που συνυπάρχουν με τις ακολουθίες του Roland SH-101.

Στο live act συνεργάζεται στα visuals με τον εικαστικό c nisidis ενώ guest θα είναι η SOaNNEFaIR.

https://open.spotify.com/artist/3g0Bl97bxN7AZP98YYb4Ti?si=mkGZ_B-5RUaYFED--clXfg 

Η Saber Rider που έχει δει τη μουσική της να συγχρονίζεται σε σειρές ντοκιμαντέρ του BBC, είναι ενα ambient pop πρότζεκτ, το οποίο ο χρόνος έδειξε οτι βασίζεται στη δημιουργία και μετατροπή samples που φτιάχτηκαν κυρίως με τύχη και αυτοσχεδιασμό. Η πρώτη της συλλογή κομματιών με τίτλο Heaps έρχεται σύντομα σε κασέτα και ψηφιακή μορφή, μερικά απο τα οποία θα παίξει σε αυτό το λαιβ, με live visuals της Μαριέλλας Παναγιώτου.

https://open.spotify.com/artist/7IP7vLcyOihk7BtbQ0vBYD?si=xGDRQox2T6OBK06gIsSaKw 

Amor Industrial είναι το DJ alias του Παντελή Θεοδωρίδη παραγωγού πίσω από τα projects Athens Computer Underground και Regressverbot.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured