Film Jacket 35, HΞX & Οδυσσέας Τζιρίτας, σε κοινή συναυλία

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στο Ρομάντσο

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

Film Jacket 35, ΗΞΧ, Οδυσσέας Τζιρίτας live at Romantso Rooftop

Ένα καλωσόρισμα στο φθινόπωρο με μία παρουσίαση για το The PR Foundation από τους Film Jacket 35 στο Ρομάντσο, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, παρέα με τους ΗΞΧ και τον ανερχόμενο Οδυσσέα Τζιρίτα.

Film Jacket 35

Οι Film Jacket 35 δεν κάνουν τίποτα διαφορετικό από το να εκφράζουν τη δικιά τους άποψη για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται και ταυτόχρονα ανταποκρίνονται στα διάφορα ερεθίσματα που τους προκαλεί η πόλη στην οποία ζουν και δραστηριοποιούνται -η Αθήνα. 

Οι FJ35 έχουν επιρροές από τη 60’s garage/power pop σκηνή, καθώς και από πιο σύγχρονες indie μπάντες του εξωτερικού (No Age, Surf Curse).  Τον Ιανουάριο του 2017 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ Limbo Mind & Infected Cells υπό την Body Blows Records και τον Μάιο του ίδιου έτους ακολούθησαν μερικά lives σε Γαλλία, Βέλγιο και στη συνέχεια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Σχεδόν αμέσως μπήκαν στην διαδικασία να ηχογραφήσουν καινούριο υλικό που είχαν ήδη έτοιμο, με αποτέλεσμα την κυκλοφορία του EP με τίτλο Zombie, το Σεπτέμβριο του 2018, ως προπομπό για το δεύτερο full-length άλμπουμ τους.

Με την προσθήκη του τρίτου μέλους, στο μπάσο, ο ήχος πλέον εμφανίζεται πιο καθαρός και συνεκτικός, ενώ η δύναμη και η ενέργεια παραμένουν το ίδιο έντονες. Το The PR Foundation κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2019 σε παραγωγή της ίδιας της μπάντας μέσω του νεοσύστατου label Patari Records και σε συνεργασία ξανά με την Body Blows.

ΗΞΧ

Οι ΗΞΧ δημιουργήθηκαν το 2014 στην Αθήνα. Αρχικά με δύο και πλέον με τέσσερα έως πέντε μέλη, μπλέκουν στον ήχο τους πανκ ενέργεια με μπανάλ ποπ αναφορές και ψυχεδελικά κύματα.

Το καλοκαίρι του 2017 κυκλοφόρησαν ψηφιακά το πρώτο τους ομώνυμο άλμπουμ με έξι κομμάτια, ενώ το 2018 κυκλοφόρησε σε κασέτα το άλμπουμ με τίτλο Procrastination Killed My Vibe. Αποτελούν μέρος του νεοσύστατου αθηναϊκού label Patari Records και αυτό τον καιρό, μετά από λάιβ σε Αθήνα και επαρχία, δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΖΙΡΙΤΑΣ

Μόλις στα 17 του και με το ντεμπούτο Butterflies ανά χείρας, ο Οδυσσέας Τζιρίτας είναι το καλά κρυμμένο χαρτί του αθηναϊκού underground για το 2019. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ρομάντσο (Ταράτσα)

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια (κοντά στο μετρό/ΗΣΑΠ Ομόνοια)

πόρτες: 21.00

εισιτήρια: 5 ευρώ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαιτίας περιορισμών που σχετίζονται με τον Covid-19, o Wim Mertens δεν κατέστη δυνατόν να ...

Στο 75% η πληρότητα, όχι όρθιοι - διαβάστε αναλυτικά το τι προβλέπεται στις οδηγίες ...

2.000 άτομα είναι η χωρητικότητα, αλλά οι παραστάσεις θα δίνονται για 700 ανθρώπους, όπως ...

FEATURED TODAY

Πώς το #BookTok κάνει influencing στην εκδοτική βιομηχανία; H Τάνια Σκραπαλιώρη ψάχνει εκείνη τη γωνιά του TikTok που κάνει την Gen Z (και όχι μόνο) να σκρολάρει σε σελίδες και έξω από οθόνες.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας κερνάει τα δισκάκια που τόσο περιμένετε.

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

HOT STORIES

Ξέρουμε τι θα κάνετε στις 15 Ιουνίου του 2022...

Κάτι μας λέει πως πολύ σύντομα θα μιλάνε όλοι γι' αυτή...

Top