Δελτίο Τύπου

Αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη

To Σάββατο 20 Ιουλίου στις 21.00, το Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος γεμίζει με τη μουσική και τα τραγούδια του Λουκιανού Κηλαηδόνη, σε μια συναυλία αφιέρωμα που μας γυρίζει πίσω στα καλύτερά μας χρόνια.

Στην ξεχωριστή αυτή συναυλία συμμετέχουν οι τραγουδιστές Μανώλης Μητσιάς, Μαργαρίτα Ζορμπαλά, Δώρος Δημοσθένους, Θοδωρής Μαραντίνης, Χρήστος Παπαδόπουλος και Μαρία Κηλαηδόνη, οι ηθοποιοί Γιάννης Μπέζος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Νάντια Κοντογιώργη και Γιασεμί Κηλαηδόνη, καθώς και οκταμελής ορχήστρα.

Στη συναυλία θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια του Λουκιανού Κηλαηδόνη από όλες τις δισκογραφικές δουλειές του, καθώς και τραγούδια και μουσική που έγραψε για το θέατρο, ενώ θα προβληθεί και σπάνιο υλικό από το προσωπικό του αρχείο.

Συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής ο Κηλαηδόνης σημάδεψε με τα τραγούδια του, αλλά και την προσωπικότητά του, τα καλύτερα χρόνια πολλών και διαφορετικών γενιών. Αγαπήθηκε από όλες τις ηλικίες, καθώς, μέσα από τη δουλειά του, μίλησε σε όλους με ειλικρίνεια, αμεσότητα, χιούμορ, συναίσθημα και λεπτότητα. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

ώρα έναρξης: 21.00

εισιτήρια: είσοδος ελεύθερη

{youtube}QF8UcquwrpM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured