Δελτίο Τύπου

BFoundation proudly presents:
Burger Fest | Αθήνα 2018

Η μεγάλη γιορτή του burger για 3η φορά στην Αθήνα!

Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ.
Ερμού 1 & Πειραιώς, Γκάζι

Ώρες λειτουργίας

Παρασκευή 17:00 - 00:00
Σαββάτο 13:00 - 00:00
Κυριακή 13:00 - 00:00

Γενική Είσοδος: 5€ [Με Μπύρα]

Το Burger Fest της Αθήνας, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της πόλης επιστρέφει για το 2018 από 14 έως 16 Σεπτεμβρίου στο Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. σε ένα απολαυστικό burgeroτριήμερο που θα μας μείνει αξέχαστο. Η μεγάλη γιορτή του burger που μέσα σε μόλις 2 διοργανώσεις έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την πρωτεύουσα, θα πραγματοποιηθεί στον ανανεωμένο και υπέροχο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου του Ο.ΣΥ. στο Γκάζι,  κατάλληλο και με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές προκειμένου να φιλοξενήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις συμμετοχές από τα αγαπημένα μας burger houses και τους χιλιάδες φίλους του burger, μικρούς και μεγάλους!

Τις μοναδικές γεύσεις του Burger Fest | Αθήνα 2018 κι επειδή φαγητό χωρίς την κατάλληλη μουσική υπόκρουση δεν πάει, η ομάδα του Burger Fest για την απόλαυση σας και μόνο ετοίμασε ένα δυναμικό κι εκρηκτικό Line Up αγαπημένων καλλιτεχνών. Την πρώτη μέρα οι σαγηνευτικοί Gadjo Dilo θα μας καθηλώσουν, ενώ πιο πριν θα ανοίξουν το Festival ο MCD μαζί με την Idra Kayne. Tη δεύτερη ημέρα θα απολαύσουμε τον International Showman Tonis Sfinos μαζί με τους Jaguar Bombs και σε After Party τους BIETNAM ενώ η τρίτη μέρα κλείνει εκρηκτικά με Koza Mostra και Blend Mishkin w/ Roots Evolution!

1η μέρα - Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη

Gadjo Dilo
MCD w/ Idra Kayne

Την πρώτη μέρα του μουσικού line up του Burger Fest | Αθήνα 2018 η gypsy swing αναμειγνύεται με το ελληνικό μουσικό στοιχείο, αναβιώνοντας μίαν άλλη εποχή καθώς οι μαγευτικοί Gadjo Dilo θα μας παρασύρουν στα δικά τους μουσικά μονοπάτια. Ετοιμαστείτε για μαγευτική παραδοσιακή τσιγγάνικη jazz γεμάτη Ελλάδα, που θα σας παρασύρει σε ρυθμούς που λικνίζουν το σώμα και κάνουν το στόμα να σιγοτραγουδά.

Με αφετηρία τους δύο αυτούς μουσικούς πολιτισμούς και με πειραματισμούς πάνω σε μεταγενέστερους ήχους της jazz διασκευάζουν αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κορυφαίων δημιουργών, φτιάχνοντας ουσιαστικά το δικό τους μοναδικό  μουσικό στυλ, το "Manouche De Grec".

Λίγο πριν θα έχουν ζεστάνει την ατμόσφαιρα σε μια ιδιαίτερη μουσικοχορευτική σύμπραξη ο Dj & μουσικός παραγωγός που άλλαξε σε σημαντικό βαθμό την εξέλιξη της μουσικής στην Ελλάδα MCD με τις ιδιαίτερες Hip Hop - Soul και Funk μουσικές του και η Idra Kayne η soul funk queen της χώρας και της καρδιάς μας.

2η μέρα - Σάββατο 15 Σεπτέμβρη

Tonis Sfinos
Jaguar Bombs
BIETNAM After Party

Η δεύτερη μέρα του Festival ξεκινά δυνατά, ανατρεπτικά και δυναμικά καθώς η διοργάνωση εξασφάλισε, για την απόλαυση σας και μόνο την παρουσία του, χαρακτηρισμένου διεθνώς ως international showman, Tonis Sfinos ως headliner. Μαζί του όπως πάντα οι Playmates.
Μπορεί να έχει μόλις γυρίσει από το Αμέρικα, μπορεί ακόμη να φοράει τα ρούχα της δεκαετίας των 60’ς και 70’ς αλλά ο Τόνις Σφήνος παραμένει επίκαιρος, φρέσκος και ολοζώντανος με φούλ διασκεδαστική διάθεση.  Θα παρουσιάσει ένα ανατρεπτικό χορευτικό σόουεξτραβαγκάντζα, το οποίο θα περιέχει στοιχεία έκπληξη ειδικά για την βραδιά αυτή!!

Ετοιμαστείτε λοιπόν κάπου ανάμεσα στα burger και τις μπύρες να απαντήσετε στο κρίσιμο ερώτημα του καλλιτέχνη «Είστε μάγκες ρέι?»

Λίγο πιο πριν oι Jaguar Bombs, οι πέντε λεγεωνάριοι της διασκέδασης, θα αναμείξουν στο πρόγραμμά τους την  Rockabilly/Surf/GarageRock αισθητική μαζί με εφηβικούς pop ύμνους. Το καλοκαίρι του 2018 κυκλοφόρησαν την πρώτη ελληνόφωνη διασκευή τους, στο απόλυτο 90ς κομμάτι, 'Κομμάτια' του Χρήστου Δάντη.

H δεύτερη μέρα θα έχει after party από τους ΒΙΕΤΝΑΜ, μια μπάντα από την Αθήνα, που παίζει ζωντανά αξέχαστες ελληνικές ποπ και λαϊκές επιτυχίες, κυρίως από τα 80s, τα 90s και τα 00’s. Mε ένα πελώριο ρεπερτόριο γεμάτο hits, αναδεικνύουν τη δύναμη αυτών των τραγουδιών (με τα οποία οι περισσότεροι κάτω των 40 πρακτικά μεγαλώσαμε), παρουσιάζοντάς τα εκτός πλαισίου και χωρίς συμπλέγματα περί “ποιότητας” και “μουσικών taboo”.

Μοναδικός στόχος τους, είναι η αγνή, απενοχοποιημένη διασκέδαση του κοινού. Ετοιμαστείτε για κέφι άνευ προηγουμένου και διασκέδαση μέχρι πρωίας καθώς το ρεπερτόριο/πρόγραμμά τους περιλαμβάνει από  80’ s Mega hits καλλιτεχνών όπως Σοφία Αρβανίτη και Μιχάλη Ρακιντζή μέχρι Πωλίνα, Αλέξια κλπ, και τα χρυσά 90s με τραγούδια από Ρουβά, Αλκαίο, Καίτη Γαρμπή κ.α.), μέχρι μια δυνατή δόση από TURBOFOLK club ύμνους (Βανδή, Παπαρίζου, Κολέτσα κλπ) και φυσικά φτάνει μέχρι και το σήμερα, με επιτυχίες που κάνουν τον κόσμο να χτυπιέται πάνω ή κάτω απ’ τα τραπέζια μέχρι τα ΞΗ-ΜΕ-ΡΩΜΑΤΑ.

3η μέρα - Κυριακή 16 Σεπτέμβρη

Koza Mostra
Blend Mishkin w/ Roots Evolution

Για την τρίτη μέρα της μεγάλης γιορτής του burger οι καταστάσεις προβλέπονται εκρηκτικές. Ετοιμαστείτε για χορό μέχρι τελικής πτώσεως από 1 μπάντα που ζει κι αναπνέει γι’ αυτό το σκοπό.

Οι Koza Mostra θεωρούνται από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα στην Ελλάδα. Ο βαλκανικός/ ska/ rock ήχος τους, είναι χαρακτηριστικός, ενώ κάθε συναυλία τους εξελίσσεται σε πάρτι! Το 2013 κέρδισαν την 6η θέση στην Eurovision με το “Alcohol is free”, τραγούδι εμβληματικό, παίχτηκε σε όλο τον κόσμο, σε live, πλατείες κ.α.

Λίγο πριν θα απολαύσουμε επαναστατική Dub και RootsReggae από τον μετρ του είδους Blend Mishkin και τους Roots Evolution που έρχονται γεμάτοι ενέργεια να μας παρουσιάσουν νέες οπτικές πάνω σε ηχητικά σχήματα κι αισθήματα! Το Αμαξοστάσιο θα ξεχειλίσει από Reggae ρυθμούς γεμάτους καινοτομία και φρεσκάδα Οι ήχοι που θ’ απολαύσουμε, θα γεφυρώνουν το χάσμα ανάμεσα στο Dj set και το Live καθώς ψηφιακά μέσα και μέθοδοι παραγωγής συνυπάρχουν με φυσικούς ήχους, ζωντανά παιξίματα και vocals. Ετοιμαστείτε για μια πανδαισία ηχοχρωμάτων και αξέχαστες χορευτικές στιγμές!

{youtube}3fveOLu-R6k{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured