Δελτίο Τύπου

To Half Note παρρουσιάζει την αφρόκρεμα των νεώτερων ελλήνων μουσικών την επερχόμενη εβδομάδα αρχής γενομένης με τον Δώρο Δημοσθένους αύριο (και για 2 συναυλίες) και την Sugah Spank τη Δευτέρα και την Τρίτη

Το Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Μαϊου ο Δώρος Δημοσθένους θα βρίσκεται στο Half Note Jazz Club για να στήσει μια παράσταση σε στυλ beatnik και ατμόσφαιρα βερολινέζικων μπαρ, ερμηνεύοντας τραγούδια απ' τον προσωπικό του δίσκο One for the road, με  ένα συνδυασμό χιούμορ, φρεσκάδας, μουσικού ενστίκτου και εκλεκτικού γούστου. Ο Δώρος Δημοσθένους είναι ένας από τους καλύτερους νέους ερμηνευτές, που έχουν εκτιμήσει και εμπιστευτεί οι σπουδαιότεροι σύγχρονοι συνθέτες. Έχει εμφανιστεί  σε μεγάλα θέατρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό- Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής, Εθνική Λυρική Σκηνή, Βέμπο, Her Majesty’s και Theatre Drury Lane.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ (χωρίς ποτό) : ΤΡΑΠΕΖΙ: 20€, BAR: 15€, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ: 15€ (ΤΡΑΠΕΖΙ),  10€ (BAR)

Ώρες παραστάσεων: 22:30


και ακολουθεί όπως είπαμε η περίφημη…


Sugahspank & The Swing Shoes feat. DJ Oxocube & Ειρήνη Δημοπούλου live στο Half Note Jazz Club

Την Δευτέρα 16 και Τρίτη 17 Μαϊου οι Swing shoes, μια ανήσυχη, πολυσυλλεκτική, κεφάτη μπάντα  μαζί με την Sugahspank και την Eιρήνη Δημοπούλου που συχνά συνοδεύουν τους Swing Shoes στα φωνητικά, θα εμφανιστούν live στο Half Note Jazz club για να παρουσιάσουν τις swing, jazz επιρροές τους. Στην παρέα τους θα συμμετάσχει και ο DJ Oxocube, δημιουργός  του  The Ottawa Bros: Duck Soup και συνεργάτης της  Sugahspank.

ΗALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς
Πληροφορίες-Κρατήσεις
210 9213310
www.halfnote.gr

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ (χωρίς ποτό) : ΤΡΑΠΕΖΙ: 20€, BAR: 15€, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ: 15€ (ΤΡΑΠΕΖΙ),  10€ (BAR)

Ώρες παραστάσεων: 22.30

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured