Δελτίο Τύπου

Ένα μήνα πριν οι Mani Deum ταξιδέψουν στη Γερμανία για να εμφανιστούν στο Treffen festival, συναντούν τους Phoenix Catscratch για να παίξουν μαζί παλιότερα και καινούργια κομμάτια σε ένα live με εκπλήξεις, στο Second Skin Club.
 
Οι Mani Deum σχηματίστηκαν το 2005 και διαμόρφωσαν τον δικό τους ήχο ως ένα folk noir/experimental/neocabaret σχήμα, κάτι που οι ίδιοι ονομάζουν infected  folk 'n' roll. Οι επιρροές τους προέρχονται από neofolk μπάντες του ’80, τον  industrial χώρο, την dark Americana και φτάνουν μέχρι το caberet των 30's και των 40's.
Έχουν συμμετάσχει σε συναυλίες των Allerseelen, Svarrogh, Paul Roland, While Angels Watch, Sieben, Spiritual Front, Rome,My Brightest Diamond, And Also The Trees...
                                                                    
Ο προηγούμενος δίσκος τους με τίτλο "Five Infected Blessings", κυκλοφορεί σε cd από την Dead Scarlet, ενώ αναμένεται το full album, "Music For Your Local Church...Or Your Local Brothel" .

Οι Phoenix Catscratch σχηματίστηκαν από τον Αποστόλη και τη Βαλίσια, το Νοέμβρη του 2008. O ήχος και το στήσιμό τους πέρασε από πολλές αλλαγές και πειραματισμούς μέχρι το Μάρτιο του 2010, οπότε και πήραν τη σημερινή τους μορφή. Έχουν σαν βάση την post-punk, με στοιχεία από new wave, shoe gaze και πειραματικά electronics..  Το καλοκαίρι του 2011, αναμένεται το πρώτο τους άλμπουμ από την Dead Scarlet records.
  
 
Σάββατο 14 Μαΐου
Second Skin Club, πλατεία Αγ. Αναργύρων 5, Ψυρρή
Doors open: 21.00
Entrance: 7€
 
Στο χώρο θα λειτουργεί special merchandise section.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured